Peli-ilta

Sanotaan se nyt ihan suoraan, vihaan häviämistä. On periaatteessa sama millä alueella häviäminen tapahtuu, sillä vihaan häviämistä lähes jokaisessa mahdollisessa muodossa. Tai ehkä mä nyt vähän liioittelen, mutta en paljon.

Häviämistä vihaavana ihmisenä olen varmasti saavuttanut ja saanut elämässäni sellaisia asioita, joita en ilman tätä piirrettä olisi koskaan edes tavoitellut. Jatkuva kilpailunhalu saa ihmisen (ainakin minut) nimittäin ahertamaan ja puhertamaan tietyissä tilanteissa kahta kauheammin. Tosin en voi kieltää sitä, etteikö tämä kilpailuvimma olisi saanut myös pahaa aikaan.

Yllä olevien syiden takia oli hieman jännittävää saada kutsu peli-iltaan kälyn luokse. Miehelläni on muutama ei-niin-mukava peli-ilta varmasti muistissa, olenhan repinyt mm. pelilaudan kahtia, heittänyt kortteja, noppia ja muita pelien osia ties minne ja taisi eräs maitotölkkikin saada aikoinaan uuden muotoilun erään hävityn pelin päätteeksi. Eli meidän huushollissa ei romanttisia Scrabble-iltoja vietetä. Kaveriporukalla pelien pelaaminen onnistuu hyvin, mutta jos otamme pelilaudan esiin mieheni kanssa kahdestaan, olemme ilmiriidoissa viimeistään 15 minuutin jälkeen. Että mä olen välillä ylpeä itsestäni..

Mutta nyt siihen peli-iltaan. Illan asu on myös esiteltävä, sillä sain käytettyä uutta haalariani, jonka esittelin edellisessä postauksessa. Aurinko jaksoi vielä peli-iltana paistaa, joten kesäinen haalari riitti vaatetukseksi oikein hyvin. Ihanaa, että ehdin käyttää tätä uutta haalaria vielä ennen syksyä!

haalari: Promod, kengät: Sanita

Paikalla kälyn luona oli kahdeksan hengen porukka, kaikki mieheni perhettä. Tarjolla oli tuttuun tapaan ihania ruokia ja herkkuja! Jos täytyy mainita oma suosikki, on se ehdottomasti halloum-salaatti sekä yrttinen jogurttikastike, jonka reseptin tahdon ehdottomasti itselleni. Jälkkäriksi tarjottu mustikkakääretorttu oli myös todella hyvää, ja koska mustikka on supermarja, oli torttu myös terveellistä!

Tässä vielä ihanan herkullisia kuvia illasta.

Herkkujen popsimisen jälkeen oli vuorossa lautapelit. Ensin pelasimme Imago-lautapeliä, jonka MÄ muuten voitin! Seuraavaksi pelattiin kierros Sukupuolten taistelu-lautapeliä, jonka tuloksista ja voittajista on aivan turha tässä sen enempää kertoa. Ja tiedoksi vaan kaikille miehille, hankkikaa elämä! On aika köyhää jos elämä koostuu vain leffoista ja autoista. Oikeastaan tämän palautteen voisi välittää myös kyseisen pelin tekijöille.

No pelilaudat pysyivät tänä iltana ehjinä ja hymyissä suin kaikki taapersivat kotiin. Joten suuri kiitos kälylle ja hänen ukkelilleen sekä muille mukana olleille. Tätä lisää, kiitos!

8 kommenttia artikkeliin ”Peli-ilta

  1. Hei! Haluaisin tietää Sukupuolten taistelu -pelin lopputuloksen, teillä on molemmilla ollut niin vahvat joukkueet, että tulos kiinnostaa :)! Tosin sain sen käsityksen postauksestasi, että miehillä oli epäreilut kysymykset, elokuvat ja autot ovat todella aika kapea-alaista…

    • Miehet voittivat.. Ja ne epäreilut kysymykset kysyttiin meiltä. Kaikki elokuva- ja autokysymykset kysyttiin siis meiltä naisilta. Miehiltä sitten taas kysyttiin ne helpot naisten maailmaan liittyvät kysymykset.

  2. Kiva postaus! Kiitos itsellenne seurasta ja juomapuolen hoitamisesta. Miesten elämä on niin tylsää, ku kaikki liittyy vaan leffoihin, autoihin ja joihinki hemmetin konekivääreihin. Ihan epäreilu peli se Sukupuolten taistelu, miehillä oli paljon helpommat kysymykset. Kaikki Simpsoneihinkin liittyvät kysymykset kysyttiin niiltä, vaikka ne nimenomaan on miesten juttuja! Meinasin jo heittää koko pelin roskiin ku ei siinä oo mitään järkeä. Mäkin oon siis tosi hyvä häviäjä.. :D

    • Datanomi jo kyseli, että milloin pidetään seuraava peli-ilta. Kun se pidetään, ei Sukupuolten taistelua sillä kertaa kaapista tarvitse esille kaivaa! :)

  3. Sukupuolten taistelu oli hieno ja oikeudenmukainen peli, jonka voitti se joukkue joka yksinkertaisesti oli parhain ja viisain ja taitavin. Pelin lopputuloksesta myös huomasi, kumpi osapuoli – miehet vai naiset – kuuntelee vastakkaisen osapuolen juttuja tarkemmin ja suuremmalla kunnioituksella, ja kummat ovat sitä kautta kokonaisvaltaisesti parempia ihmisiä :-)

    *voitto-silmä*

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s