Ruusuhyytelö

Seuraava resepti on napattu Lumo lifestyle -blogista. Resepti kuulosti niin hauskalta, että sitä piti päästä heti kokeilemaan.

Reseptin teko aloitetaan ruusun terälehtien metsästämisellä. Itse suuntasin asuntomme vieressä olevalla autiolla tontille, josta löysinkin ruusuja. Kyseiset ruusut olivat väriltään pinkkejä, mutta jostain syystä hyytelöstä tuli kuitenkin aprikoosimarmeladin väristä..

Ohjeen voitte tosiaan kurkata Lumo lifestyle -blogista, joten en ala sitä tähän uudelleen kirjoittamaan.

Käytin ruusuhyytelöä eräällä aamupalalla vuohenjuustoleipien kaverina. Paahtoleivän päälle asettelin vuohenjuustoa ja kurpitsansiemeniä ja törkkäsin leivät hetkeksi uuniin. Kun juusto oli hieman sulanut, oli aika ottaa leivät uunista, siirtyä terassille ja levittää ruusuhyytelöä leipien päälle.

Hyytelö maistui oikeasti hyvälle ja makealle. Tosin en ole varma maistuivatko siinä kovin paljoa itse ruusun terälehdet, vai tuliko maku sitruunasta ja sokerista. Mutta joka tapauksessa se sopi leipien kanssa erittäin hyvin.

Advertisement

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s