Valmiissa pöydissä

Syyskuun alussa kipitimme eräänä lauantaina ystäväpariskunnan luokse juhlistamaan ystäväni syntymäpäiviä. Ennen valmiiseen pöytään istumista kävimme vanhempieni luona istahtamassa toiseen valmiiseen pöytään. Kätevää. :) Päivän asukuva on napattu vanhempieni terassilta, takanani olevat tomaatit olivat muuten jo aika komeat!

koru: Swarovski, paita: Vero Moda, kello: Jacques Lemans, housut: Esprit, kengät: Sanita

Ennen kuin siirryimme kinkkupiirakan ja jäätelön ääreltä muiden herkkujen luokse, kävi isäni poimimassa luumuja pihalla olevasta puusta. Luumut ja äitini poimimat kriikunat piti viedä tuliaisiksi ystäviemme luokse. Napostelimme illan aikana sekä luumuja että kriikunoita, ja ne olivat todella makeita ja hyviä. Lähiruoka kunniaan!

Illan juhlavieraan luona pääsimme sitten lahjojen jaon ja avaamisen jälkeen syömään ja nauttimaan vaikka mitä herkkuja. Parasta antia olivat ehdottomasti pesto-tomaatti-mozzarella-patongit. Onneksi kyseisten herkkujen ohje paljastettiin minulle, joten näitä tulen varmasti valmistamaan kotonakin!

Tarjolla oli myös lohisalaattia, katkarapu-cocktaileja, kurkkua, paprikaa sekä viiniä ja kuoharia vaikka muille jakaa.

Jälkiruokapöydän kuningatar oli kuningatarkakku. Mikä kakku voisikaan päivänsankarille paremmin sopia! :) Ja koska en keksi kovin hienoja sanoja kuvaamaan tämän kakun makua, sanon vain, että se oli törkeän hyvää. Parin palan jälkeen oli maha repeämispisteessä, mutta minkäs sille tekee kun toinen oli niin hyvää..Toukokuussa Budapestin reissulla istuimme samaisella porukalla Zulo-ravintolassa. Siellä ilmoille kajahti yhtäkkiä synttäribiisi ja samassa pöytäämme tuotiin jostain syystä ilotulituksilla varustettu synttärikakku. Loppuun on siis aivan pakko jakaa tämä hauskoja muistoja herättävä laulu. :)

Advertisement

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s