Vastanaineet

Facebook-statukseni kuului eräänä päivänä näin:

Jos saa ystäviltä viestin, jossa lukee suunnilleen näin: Tavataan kaupunginteatterin pääovilla huomenna 18.15, omistaa oikein ihania ystäviä! Tai siis kyllähän mä sen tiesin jo ennen viestiäkin. ♥

Kyseisen viestin saattelemina suuntasimme herra Longfieldin kanssa kaupunginteatterille eräänä tiistai-iltana. Pian tapasimme ystävämme, jotka johdattivat meidät skumppalasien ääreen. Tästä alkoi teatteri-ilta, jonka aikana nautimme Vastanaineet-esityksestä. Esityksen nimi on aika osuva – olemmehan molemmat menneet naimisiin ihan tässä viime vuosien aikana.

Ennen kuin mennään tarkemmin itse esitykseen, täytyy vielä esitellä hieman päivän asua. Puolasta ostamani trenssi toimii edelleen hyvin, ja olen myös vihdoin kaivanut saappaat esiin. Ja koska olen lähes aina jäässä, täytyy hartiahuivia kanniskella mukana. Tälläkin kertaa hartiahuivi tuli tarpeeseen, ja se lämmitti ihanasti viluista leidiä.

Myös kyhäämästäni nutturasta on pakko laittaa kuva. Onnistuin mielestäni oikein hyvin.

Ja sitten tarkemmin siihen esitykseen. Esitys ajoittuu 1930-luvulle, ja se kertoo kolmesta pariskunnasta, jotka ovat juhlistamassa yhteistä hopeahääpäiväänsä. Esityksen aikana muistellaan kultaista nuoruutta, kunnes jossakin välissä selviää, että ketään pariskunnista ei olekaan ollut laillisesti päivääkään naimisissa. Tästähän se soppa vasta syntyy, varsinkin kun mukaan törkätään vielä humalainen valokuvaaja, lehden toimittaja sekä nainen, joka on ollut läheisissä väleissä muutamankin hääpäivää juhlivan herran kanssa.

Rooleissa nähdään mm. Risto Kaskilahti, Sari Mällinen, Jari Pehkonen, Leena Uotila, Jouko Klemettilä ja Tiia Louste.

Näytelmän on alunperin ohjannut J. B. Priestley, mutta nyt kaupunginteatterissa pyörivän esityksen ohjaamisesta vastaa Mikko Kivinen.

Väliajalla söimme torttua ja joimme kahvia. Tässä hieman kuvia väliajan herkuista.

Kiitos rakkaille ja ihanille ystäville vielä kerran mukavasta ja hauskasta illasta!

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Vastanaineet

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s