Lahjottu

Mieheni työmatkailee paljon. Meillä paljon tarkoittaa reilua 100 työmatkapäivää vuodessa. Tämä toki tarkoittaa sitä, että olen aika paljon yksin kotosalla, toki mukana heiluu (tai no, makaa) harmaa koiramme, mutta ei se kuitenkaan ihmistä korvaa.

Jos työmatkailusta pitää keksiä jotain hyvää, on se ehdottomasti tuliaiset. Varsinkin kun mieheni reissumäärillä tuliaisia saan aika usein. :)

Hyvin usein tuliaiset koostuvat koruista ja kosmetiikkatuotteista. Tosin kosmetiikan kanssa käy yleensä niin, että annan tarkat speksit siitä mitä pitää tuoda ja mitä tarvitsen. Yleensä sujautan mieheni lompakkaan kuvan tuotteesta, kuvaa on sitten helppo näyttää myyjille. Tämä on myös toiminut todella hyvin, sillä aina olen oikean putkilon tai mömmöpurkin saanut.

Aika usein tulijaissäkistä löytyy myös jotakin ruokajuttua tai viiniä. Karkkien ja herkkujen tuomisen olen kieltänyt kokonaan, joten ruokaan liittyvät tuliaiset ovat yleensä esim. juustoja, hilloja, erikoisia mausteita tai sitten jotain aivan normaalia tuotetta hieman erikoisemmassa purnukassa.

Vaikka tuliaiset kuinka ihania ovatkin, pitäisin mieheni kyllä mielummin ne reilut 100 päivää vuodessa kotosalla..

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s