Joulukalenteri 23: Tuunaa koirasi joulukuntoon

Meillä tuunattiin koiraa joulukuntoon monta tuntia torstai-iltana. Tuunaus jatkui niin myöhään, että jouduin ottamaan olohuoneen sohvalla välillä torkut, jonka jälkeen jaksoin taas jatkaa koiran föönaamista ja viimeisten kuvien ottamista. Koiran tuunaus on rankkaa hommaa, ainakin bodycombatin jälkeen..

Pesun jälkeen näytetään kovin ylpeiltä.

Koko homma aloitettiin perusteellisella harjauksella, turhien karvojen leikkaamisella sekä siistimisellä. Operaation ensimmäinen osa päätettiin koiraneitimme lempihommaan, eli kynsien leikkaamiseen. Pesin myös neitimme nisät topsipuikoilla, sillä niiden ympärille oli alkanut kerääntyä kaikkea ylimääräistä. Yök.

Operaation toisen osan alkaessa koiraneiti oli jo enemmän kuin kyllästynyt koko hommaan. Suuntasimme kuitenkin vielä vastentahtoisesti yläkerran pesutiloihin, jossa neiti sai täydellisen SPA-hoidon shampoineen, hierontoineen ja föönauksineen.

Koiramme turkki on pakko föönätä kuivaksi, sillä karva on niin tiuhaa, että sen uumeniin muodostuu todella helposti märkiviä haavoja, eli hot spotteja, mikäli sitä ei kuivaa suihkun jälkeen kunnolla.

Kyllä tätä karvaista neitiä nyt kehtaa kuljettaa joulunpyhinä kylissä. :)

Advertisement

9 kommenttia artikkeliin ”Joulukalenteri 23: Tuunaa koirasi joulukuntoon

  1. Paluuviite: Maailman paras apukokki - Tasty Travelissimo

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s