Aakkoset: G niin kuin Gaga

Aakkossarja on ollut tauolla, sillä en vain yksinkertaisesti ole jaksanut alkaa kirjoittaa Lady Gagasta. Jaksamisen puute ei ole johtunut siitä, ettenkö haluaisi kyseisestä leidistä kirjoittaa, mutta jotenkin postauksen teko on jäänyt aina muutaman ensimmäisen lauseen jälkeen kesken. Yritän nyt siis varmaan kahdettakymmenettäkertaa uudestaan.

En osaa kovin tarkasti selittää miksi pidän Gagasta ja hänen musiikistaan niin paljon. Jotenkin vain kaikki mitä tämä leidi tekee, on minusta enemmän kuin cool. Jokainen musavideo ja biisi on kolahtanut ja niitä on soitettu autossa sekä lenkkipoluilla hyvinkin paljon. Minusta myös mukava tietää, että leidi Gaga – joka on siis oikealta nimeltään Stefani Joanne Angelina Germanotta – osaa myös tehdä (hitti)biisejä ihan itsekin. Ennen omaa laulajanuraansa Gaga on sanoittanut biisejä mm. Britney Spearsille, Akonille sekä Fergielle. Ei siis tässäkään tapauksessa mikään turha mimmi.

Kävimme muutaman ystäväni kanssa lokakuussa 2010 Gagan Monster Ball tourilla Helsingissä. Keikka oli loistava, vaikka tauot biisien välissä olivatkin välillä harmittavan pitkiä.. Toki niiden asujen vaihtamiseen menee aikaa. :) Mikäli Gaga vielä joskus Suomeen asti saapuu, menen keikalla ihan varmasti.

Omia suosikkibiisejäni ovat oikeastaan kaikki Gagan hittibiisit, joita ovat mm. Just Dance, Pokerface, Alejandro, Bad Romance, Monster, Telephone, Judas, The Edge of Glory ja erittäin kauniit sanat omaava Born this way -biisi. Myöskin hieman vähemmän radiossa soinut Eh, eh -biisi kuuluu suosikkeihini.

20-vuotiaana Gaga aloitti burleskiesitykset New Yorkissa. Tuohon aikaan Gagan elämään kuuluivat myös huumeet. Gaga on kertonut, että hänen isänsä ei hyväksynyt burleskiesityksiä saati huumeiden käyttöä. Isä kuitenkin sai Gagan lopulta lopettamaan huumeiden käytön. Vuonna 2008 Gaga julkaisi ensimmäisen sinkun The Fame -levyltään. Just dance -biisin jälkeen hittibiisejä on tullut kuin liukuhihnalta ja ainakin täällä seuraavaa biisiä odotetaan jo kuumeisesti.

Taitelijanimi – Lada Gaga – on peräisin Queenin Radio Ga Ga -biisistä, jos teistä sitä ei vielä joku tiennyt.

Jos ette muuten huomanneet, niin tuossa viimeisessä kuvassa (joka on Bad Romance -biisin musavideolta) näkyy yöpöydällä Kartell Bourgien valaisin. Mulla on myös sellainen! :)

Advertisement

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s