Ikkunalaudan korvaajat

Olen inhonnut jo pitkän tovin olohuoneemme ikkunalautaa. Olemme sen itse muuton jälkeen ikkunan alle kiinnittäneet, ja en tiedä mitä päässäni kiinnittämishetkellä oikein pyöri. Eihän tuollaisella kapealla ikkunalaudalla tee mitään! Ei siihen mahdu mitään, ja jos siihen jonkun kukkasen saa mahdutettua niin varmasti alla oleva patteri tuhoaa kukan aika nopeasti. Näin siis ainakin talvisaikaan kun patterit huutavat yötä päivää viluisan leidin ansiosta.

Tuttavamme IKEA kuitenkin pelasti minut kapealta ja kukkia tappavalta ikkunalaudalta, hurraa! Törmäsin valkoiseen kukkajalkaan (todella hölmö nimitys) IKEAssa jo viime syksynä, mutta kiireessä en tuolloin kerinnyt kuin nappaamaan tästä käsittämättön nimen omaavasta hyllystä kuvan.

Kotona sitten yritin muutaman viikon ajan miettiä minne voisin kukkajalan asettaa, silloin en kuitenkaan mitään fiksua paikkaa keksinyt, joten pikkuhiljaa kukkajalka unohtui kokonaan.

Nyt aikamatkataan viime syksystä muutaman viikon taakse siihen päivään, jolloin postiluukkuun oli tupsahtanut Avotakan uusin numero. Lehdessä oli nimittäin kuva samaisesta valkoisesta kukkajalasta, ja tässä kuvassa sitä käytettiin apupöytänä sohvan vieressä, ja silloin mulla välähti! Apupöydäksi sohvan viereen en kukkajalkaa tarvinnut, mutta miten hienot ja käytännölliset nämä kukkajalat olisivatkaan olohuoneen ikkunan edessä.

Itku meinasi päästä kun suuntasimme IKEAan, jossa myyjä kertoi meille, että kukkajalat ovat aivan loppu ja uuden erän tulosta ei ole mitään tietoa.. :( Myyjä kuitenkin sanoi, että Raisiossa voisi muutama kukkajalka vielä olla. Heti kotona otin yhteyttä Raision liikkeeseen, josta sitten kerrottiin, että tuotteita ei voi toimittaa toiseen myymälään eikä niitä myöskään voi varata nimellä. Tässä vaiheesa olin jo tosi kiukkuinen..

Herra Longfield kuitenkin lupasi tehdä kanssani retken Raisioon heti seuraavan viikon maanantaina töiden jälkeen. Aika kiltti. <3 Maanantai koitti, ja kun soitin vielä Raision myymälään varmistaakseni, että niitä kukkajalkoja siellä olisi, ilmoitti ystävällinen nainen, että niitä pitäisi löytyä myös Vantaan myymälästä iso kasa! Uusi erä oli juuri saapunut sinne, ja lopun voittekin varmaan arvata. Soitin iloisen puhelun herra Longfieldille, joka tuli hakemaan minut töistä ja sitten otimme suunnaksi Vantaan IKEAn. Siitä muutaman tunnin päästä kokoilin kukkajalkojani olkkarin lattialla.

Ja tässä tekin nyt näette raikkaan lopputuloksen.

Advertisement

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s