Nutrilett All in one -dieetin tulos sekä arvonta

Ennen kuin mennään dieetin lopputulosten tarkasteluun, on mun pakko kertoa – ja kuvin näyttää – mitä söin tänään lounaaksi. Suuntasimme opintovapaalla olevan työkaverin kanssa nimittäin oikein ulos lounaalle. Työpaikan ruokalassa olisi ollut tänään tarjolla mm. uunimakkaraa, mutta katsokaa mitä herkkuja mä sen sijasta söin Dylan Pinkin lounaalla.

Lounaan jälkeen suuntasimme vielä Halvan tehtaalle, jonne etsimme reitin pelkästään nenän avulla. Ilmeisesti yön aikana oltiin lakua ja muita herkkuja tehty taukoamatta, sillä tuoksu tehtaanmyymälän ympäristössä oli aivan mieletön – tai sitten mun karkkihajuaisti on kummasti tarkentunut viikon karkittoman jakson aikana. :) Mukaani tarttui pieni yllätys kotiin vietäväksi sekä jättimäinen laatikko tuoretta ja pehmeää mansikkalakua. Lakulaatikko oli vielä lämmin kun sen kassalta muovipussiin nostin, näin tuoretta lakua on kaupasta turha hakea! Parin kilon lakusetin vein tarjolle työkavereille, enkö olekin aika kiltti ja reilu? :)

Mutta nyt hetkeksi vielä Nutrilett-kuurini pariin.

Tavoite ja sen täyttyminen:

Aamulla painoa oli tippunut vielä 0,1 kg, joten kuuden päivän dieetin kokonaistulos on 1,4 kg. Tavoitehan oli saada pudotettua 2,7 kiloa, josta jäätiin aika paljon.. Mutta lupaan tuon puuttuvan 1,3 kiloa karistaa tässä lähiviikkojen aikana, sillä aika kovan tsempin sain kuurin aikana kyllä päälle! Tästä on siis hyvä jatkaa.

Alla vielä painokäyräni kuuden päivän ajalta. Alku oli takkuista, mutta sitten päästiin jo mukavasti vauhtiin.

Dieetin plussat sekä miinukset:

+ Sain dieetin ensimmäisten takkuisten päivien aikana sähköpostiini kannustusta Nutriletin väeltä, se oli minusta kovin mukavasti tehty.

+ Ruoat olivat suurimmalta osin hyvänmakuisia sekä maittavia (vaikkakaan tomaattipastaa en halua syödä enää koskaan).

+ Ruokien valmistus kävi tuhottoman nopeasti.

+ Kattava opasvihko auttoi hyvin alkuun.

– Turvonnut olo vaivasi lähes koko kuurin ajan. En osaa yhtään sanoa mistä tämä johtui.

– Viimeisinä päivänä minua alkoi närästää.

– Mikäli kotiintulo venyi kuuden jälkeen, pääsi nälkä kasvamaan liian suureksi. Jotain sapuskaa ainakin minun mahani alkoi kaivata heti neljän jälkeen.

Ja vielä yhteenvetona voisin sanoa, että dieetin avulla saa hyvän tsempin päälle ja painonpudotuksen ripeästi alkuun! Itse en olisi varmaan jaksanut kuurilla pidempään olla, sillä rakastan sekä ruoanlaittoa että sen syömistä todella paljon. Maittavimpia ruokia (mansikkapirtelö, patukat, tomaattiliemi sekä vaniljavanukas) voisin hyvin silloin tällöin syödä ateriankorvaajina.

Nutrilett tarjosi minulle mahdollisuuden arpoa yhden 3 päivän All in one -paketin lukijoideni kesken. Laitetaan arvonta siis viimein pystyyn! Arvon kaikkien tähän postaukseen kommentin jättäneiden kesken yhden 3 päivän All in one -paketin.

Haluaisin, että kertoisitte kommentissa,
mikä toimii parhaana motivaattorina
painonpudotuksessa juuri sinulle?

Onko se kenties vanhoihin farkkuihin mahtuminen, terveellisemmän elämän saavuttaminen, pidemmän juoksulenkin tekeminen, vai jotain ihan muuta?

Arvonta päättyy keskiviikkona kello 18.00,
eli kommentti tulee jättää viimeistään 18.4. klo 18.00!

p.s. Jätäthän kommenttiin myös spostiosoitteen (se näkyy vain minulle), jotta voin ottaa arvonnan päätyttyä voittajaan yhteyttä. Kiitos!

Jos jollekulle on vielä epäselvää mistä tässä koko hommassa on ollut kyse, voi viime viikon postaukseni käydä läpi alla olevien linkkien kautta.

Ja huomenna olisi sitten tiedossa jotain ihan muuta kuin laihduttamista tai liikuntaa!

Advertisement

35 kommenttia artikkeliin ”Nutrilett All in one -dieetin tulos sekä arvonta

 1. Motivaattori on mahtua kokoa pienempiin farkkuihin (jotka menin jo ostamaan) :) Voimaa projektiin tulee lenkkeilystä, nyrkkeilystä ja musiikista, unohtamatta perheen kannustusta joka on todella tärkeää :)

  • Motivaationa mahtua pienempiin vaatteisiin ja näyttää nuoremmalta. Nopeasti saavutetut tulokset antavat lisää pontta.

 2. Miepä haluan maistaa nutrilettia! Ja siksi koska olen saanut lapsen teosta hienon spurtin laihtumiseen. Raskauden jälkeen saldo oli -11kg, mutta tällähetkellä syöminen on lähtenyt käsistä ja olen enää -7kg miinuksella! kauheaa! Nyt sitä Nutrilettia tänne niinkun olis jo ;oD

 3. Parhaana motivaattorina painonpudotukseen toimii itselläni se fiilis, kun kiipeää vaa’alle ja lukemat on pienempiä kuin aikaisemmin. Tulee olo, että jokakerta kun pudotan kilon tai edes osan siitä voitan itseni.

 4. Pienempi minä = Ihanampi olo :0) Ja kyllä ne kaikki ihanat vaatteet jotka näyttää paremmalta –> lisää hyvää oloa, jaksamista ja terveyttä!

 5. Mäkin haluaisin testata näitä :)
  Parhaimpana motivaattorina toimii laihdutuksessa mulla se, että kun laihdutan syön yleensä terveellisemmin ja liikun enemmän ja samalla olokin on kokonaisvaltaisesti parempi. Yleisesti pyrin mun painonpudotuksella parempaan olotilaan (ja pienemmät farkut on kiva bonus…)

 6. Paras motivaattori on ranta ja kesä! Kun tietää, että kroppa voisi siellä rannalla näyttää paremmalta kun kiloja saisi vähän pois :)

 7. Itseäni motivoi ajatus siitä, että kesällä voi käyttää vähän enemmän paljastavia vaatteita kun on tyytyväinen kroppaansa. Ja se että kesän kuumuudessa on tarpeeksi epämukava olla, lisänä sitten vielä epämukavat ylikilot. Paljon motivoi myös tälläiset jutut joissa joku muukin on pystynyt pudottamaan kiloja!

 8. Mulla on yks hassu motivaattori, joka liittyy ylläripylläri hevosiin. Oon pituuteni puolesta sen verran tappi, että pystyn ratsastamaan vähän pienemmilläkin poneilla jos vaan paino pysyy kurissa. Normipainossani oon just ja just sen kokonen että voin mennä kaikilla muilla meidän tallin hepoilla, paitsi niillä polvenkorkusilla, ja sehän on tietty tosi mukavaa kun on enemmän vaihtoehtoja. Mässäilyjen, lomien, kesän, matkojen ja muiden turpoamisten jälkeen mietin vaan niiden pienten hepparaukkojen selkiä ja kas, motivaatio tiputtaa ylimääräiset kilot on taas paikalla. :)

  Hehe, oliks tää vähän tyhmä.. :) Mut ku ihan oikeesti mä hätäännyin viime kesänä lihottuani muutaman kilon, et jos mut laitetaan jonkun pienen ponin selkään, niin sen selkä katkeaa.

 9. Kyllä se on vaatteiden sopivuus joka toimii parhaana motivaattorina minulla. Olisiko ihana olla ilman että jostain kiristää ja puristaa…

 10. Motivaattorina toimii oma hyvä olo, energian tunne ja peilikuva. Vuosi sitten vappuna aloitin elämänmuutoksen ja se pysyi loistavasti kesäl,omien yli aina jouluun saakka kunnes sain suru-uutisia. Sen jälkeen alkuvuosi on ollut järkyttävää syömistä, huonoa oatuntoa ja itsensä ruotuun saamista joka ei ole onnistunut. Luokkakoukous lähestyy ja pieni spurtti on tarpeen, että pääsen takaksin viime vuoden fiiliksiin.

  Kiitos, ihan mahtava ollut lukea sun kokemukset Nutrista.

 11. Toki turhamaisena naisena istuvat vaatteet ja ulkonäkö toimii hyvänä motivaattorina laihdutuksessa, mutta kyllä vähintään yhtä tärkeää ja ihanaa on se hyvän olon tunne ja energian lisääntyminen, mikä keventymisestä seuraa.

 12. Paras motivaation on terveempi elämälaatu ja jaksaminen pitkälle eläkkeelläkin, Hiilaritietoisena en suosi vaaleita jauhoja enkä sokeria, mutta
  muuten olen kaikki ruokainen

 13. Oma hyvä olo ja vertaistuki on hyviä motivaattoreita. Laihdutuksen edetessä on sitten superhienoa huomata mahtuvansa, tai melkein mahtuvansa lempifarkkuihin ja siitä saa voimaa vielä viimeiseen puristukseen.

 14. Terveys ehdottomasti. Ja olenkin reippaasti ylipainoinen, nyt lääkäri sai pääni käännettyä ja elämäntapamuutos kovasti alkamassa…

 15. Huomasin just taas talven jälkeen että on iso kasa kesävaatteita jotka puristaa/ahistaa. Tulee talvella liikuttua vähemmän, niin kilojakin kertyy. Joko vien ne kirpparille tai yritän vähän laihduttaa…

 16. Parhaana motivaattorina toimii ehdottomasti se, kun huomaa kilojen karisemisen myötä jaksavansa asioita paremmin. Ylämäki ja rappuset menevät tauoitta, lenkillä jaksaa juosta kokonaisen musiikkikappaleen ajan jne jne..

 17. Jäsenet kestää paremmin ja ryhmäliikunta ohjaajan johdolla. Jospa olemassaolevat vaatteet vielä sopisivat.

 18. Se energisyys, niin fyysisesti kuin henkisestikin, joka tulee, kun on kevyempi! ja tietenkin se, että lempivaatteet näyttää hyvältä päällä..

 19. Motivaatio tulee siitä kun olo paranee ja jaksaa enemmän, kun ylimääräistä ei ole enää niin paljon jalkojen päällä. Motivaatio tulee myös siitä, että on terveempi olo ja kaikinpuolin voi paremmin. Liikuntakin on helpompaa ja vaatteet, joihin on just ja just mahtunut on löysiä! :) Eteenpäin, sano mummo lumihangessa!

 20. Itseäni motivoi peilikuva ja olo ja kun tulokset alkavat näkyä ja tuntua. Blogeista ja netistä on kiva lukea toisten kokemuksia ja katsoa kuvia onnistujista. Itse olen laihduttanut 37 kiloa korkeimmasta painostani ja vielä on jonkin verran tavoitteeseen matkaa. Nutrilett patukat ja valmisjuomat ovat hyviä, tuota pakettia en ole kokeillut.

 21. Paras motivaattori on puolison tsemppaus ja ihaileva katse kun onnistuu tiputtamaan muutaman kilon silloin tällöin. Toiseksi paras motivaattori on vertaistuki, kuten blogit . Kolmanneksi paras tsemppari on hyvä musa, lenkillä ja liikkuessa.

 22. Oma hyvä olo on paras motivoija, etenkin siinä vaiheessa, kun huomaa miten paljon paremmalta jo kilon – kahdenkin pudotus tuntuu!

 23. Motivoi se että sopii pienempiin vaatteisiin tai ylipäätään edes löytää kaupoista vaatteita. Parempi jaksaminen on myös hyvä motivaattori, jaksaa enempi kaikkea ja on pirteämpi kun olo kevenee. Ja asia joka motivoi ja jota hoikka ihminen ei edes ajattele on että kun oikein pulleassa kunnossa yrittää sitoa kengän nauhoja ja se yritys on epätoivoista niin se jos mikä motivoi keventämään.

 24. Eritoten se että tuntee itsensä sinuiksi itsensä kanssa. se että voi hengästymättä kantaa kaverin sohvan uuteen kämppään. Myöskin se nostattaa itsetuntoa roimasti.

 25. Paluuviite: Ketoosidieetti - Tasty Travelissimo

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s