Hento kastehelmi

Erään sateisen illan ja yön jälkeen ryntäsin kameran ja koiran kanssa ulos heti aamusta. Mulla on jo kauan ollut tarkoituksena mennä kuvaamaan kastehelmiä, joten olin aika innoissaan eräänä päivänä kun tajusin, että vettä oli tulossa taivaalta sen verran paljon, että kastehelmiä pääsisi varmasti muodostumaan pian kukkivien lupiinien lehdille.

Ensimmäisten lupiinien luokse päästyäni huomasin, että suuri osa niiden lehdistä oli ilman ainuttakaan kastehelmeä. Syykin tähän löytyi nopeasti – ulkona tuuli todella kovaa, joten kastehelmet olivat varmasti tippuneet lehdiltä tuulen heiluttaessa kasveja. Onneksi bongasin kuitenkin jokusen kauniin hennon kastehelmen, joita pääsin kuvaamaan valokuvauskurssilta saamieni oppieni mukaan.

Kastehelmien herkkyys ja hentous viehättää minua suuresti. Kuvasin kastehelmiä makro-objektiivilläni, jolla pääsin kuvaamaan vesipisaroita tarpeeksi läheltä. Tässäpä olisi siis kuvia erään aamuisen lenkin ajalta, jolloin taivas oli tumma ja ilma vielä hieman sateinen, tuulinen ja kolea.

En ole muuten unohtanut terassin esittelemistä uusine valkoisine kalusteineen. En myöskään ole unohtanut palkintoani liittyen 1000 kävijän ylitykseen (itse asiassa se palkinto on kyllä jo hommattu). Enkä todellakaan ole unohtanut keittiön esittelemistä uuden maalatun seinän kera. Tässä nyt vaan on näitä postauksia niin paljon muutenkin ollut tuloillaan, etten ole ennättänyt paneutua jo lupaamiini postauksiin. Mutta ne ovat kyllä jossain välissä tulossa, sen lupaan!

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s