Valokarnevaali

Perjantainen yökuvaus-valokuvakurssi oli peruttu tältä viikolta syyslomien takia. Minä päätin kuitenkin käyttää illan yökuvauksen merkeissä ja niinpä me suuntasimme herra Longfieldin kanssa Linnanmäelle, jossa vietetään valokarnevaalia vielä tämän viikon ajan.

Linnanmäen kauden loppuhuipennus on 13.- 21.10.2012 järjestettävä upea Valokarnevaali. Aiempien vuosien tapaan huvipuisto pukeutuu parhaimpiinsa ja tuhannet valot loistavat syksyn pimeydessä. Tänä vuonna paino on kuitenkin sanassa ”karnevaali”, sillä Linnanmäellä on panostettu erityisesti juhlan tunnelmaan, ohjelmaan ja palvelutarjontaan.

Ennen valokarnevaaliin tutustumista suuntasimme Peacock-teatteriin. Olin hommannut meille liput Radio Aallon järjestämään Vuoden Koomikko 2012 semifinaaliin. Perjantaina vuorossa oli roast-ilta, jonka aikana 7 kisassa mukana olevaa kilpailijaa grillasivat toisiaan ihan olan takaa. Meidän on pitänyt mennä herran kanssa katsomaan stand uppia jo pidemmän aikaa, mutta jotenkin se on vain jäänyt. Perjantainen ilta oli kuitenkin sen verran hauska, että suuntaamme varmasti myös jatkossa vastaaviin tapahtumiin. Kävin kesällä ystäväni kanssa On the Rocksin Stand up -illassa, joita järkätään muistaakseni aina keskiviikkoisin. Sisäänpääsy On the Rocksiin on vain 5 euroa ja illan ohjelma kulkee nimellä ”Ali Jahangiri ja frendit”. Kesällä lavalla oli mm. Robert Petterson, joka jäi mieleemme aivan sairaan törkeillä (lue: hauskoilla) jutuillaan. Olinkin aika innoissani kun huomasin Robertin istuvan Peacockin lavalla perjantaina! Ihan niin rivoja juttuja ei Robertilta roast-illassa tullut, mutta kyllä hän silti hyvän setin veti.

Stand upin jälkeen haimme takkimme narikasta ja jatkoimme matkaamme kameran ja jalustan kanssa. Valokarneevalin tuhannet värikkäät valot antoivat oivallisen harjoitusympäristön yökuvaukselle. Pääsin myös jatkamaan valomaalausharjoituksiani. Tässä teille omasta mielestäni parhaimpia otoksiani. Mukavaa sunnuntaita!
«Vuosi sitten: HOMO!»

6 kommenttia artikkeliin ”Valokarnevaali

    • Oi kiitos! :) Kurssit ovat kyllä hyviä, niistä saa kamalasti infoa ja vinkkejä. Vielä kun pääsisi sellaisella ruokakuvauskurssille. ;)

  1. Hienoja kuvia! Itsekin haluaisin harjoitella lisää tuota valomaalausta, nimittäin upeita kuvioita saa aikaan. Ehkäpä näin iltojen pimetessä tässä tulee hyviä mahdollisuuksia..:)

    • Voi kiitos! Nyt on tosiaan hyvä aika harjoitella valomaalausta, joten iltaisin vaan pihalle hyppimään vaikka taskulampun kanssa. :)

      p.s. Sun blogi näyttää muuten hirmuisen ihanalta!

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s