5 kauneinta suomalaisnaista herra Longfieldin mielestä

Nyt olisi vuorossa minun TOP 5 -listani Suomen kauneimmista naisista. Aihehan on toki hyvin tulenarka, ja vaikka sen pitäisi olla sanomattakin selvää, niin korostetaan nyt että todellisuudessa tämän listan kärkipaikalta löytyy tietenkin Caps Lock pohjassa ja jollain jättifontilla kirjoitettuna Huli, sitten tulee kuusi miljardia tyhjää riviä, sen jälkeen vielä neljä miljardia tyhjää riviä lisää, ja vasta sen jälkeen alkaa nämä muut, pienellä fontilla, pienillä alkukirjaimilla ja kaikki putkeen kirjoitettuna.

Mutta se olisi melko tylsä lista, joten jätetään itsestään selvä voittaja pois. Muutenkin listassa pitää keskittyä suurelle osalle tuttuihin julkisuuden henkilöihin, joten pitää jättää pois myös kaikki S-marketin kassat sun muut työpaikan siivoojat ja naapurin tytöt. Tämmösen listan kasaaminen oli aika hankalaa, kolme nimeä tuli suht heti mutta loppujen kahden pähkimiseen meni aika kauan.

1. Iina Kuustonen

Kaikella tavalla ihq Iina on listan ykkönen. Nähtiin tämä Putous-ohjelmasta huomioni herättänyt tyttönen yksi kesä kesäteatterissa, ja kun esitys oli loppunut ja aurinkoisesti hymyilevä Iina kumarteli n. seitsemän metriä pitkät hiukset hulmuten niin olihan siinä jotain. Toisen kerran meinasin kuolla järkytykseen, kun eräällä brunssilla huomasin jälkiruokaa hakiessani että vieressäni jonotti itse Kuustosen Iina, hiuksineen kaikkineen. Töin tuskin sain tutisevilla käsilläni jonkun juustokokkareen lautaselleni ja konkkasin puolitajuttomana pois. Liika vain on liikaa, ja olin kuitenkin ylpeä etten alkanut tilanteessa hallitsemattomasti kirkumaan.

2. Karita Tuomola

Karita Tuomola – nimenomaan Tuomolana eikä Tykkänä – kuuluu listalle. Tuomola-nimellä Karita voitti ties mitä missikisoja ja oli nuoren herra Longfieldin suuri suosikki, mutta nykyään Tykäksi muuttuneena se on alkanut kaikenlaiseen ihme rääkkiin, muistan ku joskus luki lehdessä että se melkein kuoli ku ei ollut syönyt suolaa. Nähtiin Karita vähän aikaa sitten myös livenä, ja se oli nykyään niin laiha että ei hyvä. Ainesta ois parempaankin, syö siis suolaa ja jotain muutakin, kuuletko Karita!

3. Erin Anttila

Erin on noussut tietoisuuteeni uudestaan hienon Vain elämää -telkkariohjelman takia, siis tän missä joukko muusikoita asuu viikon jossain kartanossa ja laulelee toistensa biisejä. Tykkäsin toki Erinistä enemmän ku Jonnasta silloinkin kun se oli vielä Nylon Beatissa, mutta nyt kun oon ton ohjelman takia tajunnu miten hyvä laulaja se oikeasti on, ja miten kivalta tädiltä se muutenkin vaikuttaa niin tänne listallehan Erin pompsahtaa. Ja onhan noi Erinin silmät ihan jäätävät.

4. Tea Khalifa

Tea Khalifa tuli tutuksi aikoinaan Jyrki-ohjelmasta, ja jotenkin sitä huomasi ohjelman kiinnostavan aina vähän enemmän jos Tea oli juontovuorossa. Tämä on vähän jännä valinta, koska yleensä en hirveämmin välitä näistä naishenkilöistä jotka on epähuomiossa ampuneet itseään naulapyssyllä naamaan tai joiden poskista roikkuu ongenkoukkuja, mutta Teassa tämä ei niin häiritse. Kivasti tollee semi-eksoottisen näköinen.

5. Chisu

Chisu pääsee listalle vaikka mua vieläkin häiritsee toi sen nimi jonka kaikki lausuu ihan väärin. Tässä valinnassa ehkä painaa jonkun verran se että arvostan kovasti Chisussa sitä että se tekee ja soittaa omat biisinsä kaikki ihan itse, ja toisin kuin monen kohdalla, neitokaisen biisit myös kuulostaa siitä huolimatta oikein kivoilta. Edes vaaleat hiukset ei haittaa, sen verran näpsäkkä otus on kyseessä. Vaikuttaa myös kivalta ja sopivan itsevarmalta tyypiltä.

Tota ryhmää kun tuossa katselee ja yrittää jotain yhteistä tekijää noille laittaa, niin en keksi oikein mitään. Noista oikeestaan ehkä vaan toi Karita on sellanen perinteisen kaunis, noissa muissa on sitten vaan jotain muuta selittämätöntä jännää minkä takia ne listalle pääsee. Chisua lukuun ottamatta tummia tyttöjä on kaikki, ja sen oon kyllä huomannut aikaisemminkin että tummat donkkaa tykimmin vai miten se nyt meni. Silmien väreissäkään ei oo mitään yhtenäistä linjaa, mutta jotain kiehtovaa näiden kaikkien silmissä mun mielestä silti on, oisko siinä sit joku yhteinen tekijä? Vaikka se onkin vähän dorkaa ja kornia niin Hulissakin mua kyllä eniten miellyttää sen silmät ja niihin joskus muinaishistoriassa tuli huomio ensiksi kiinnitettyä. Aina sitä selitetään että miehiä kiinnostaa joko tissit tai perse tai molemmat yhtä aikaa, enkä mä nyt sitä sano etteikö ne kiinnostaisi mutta noin niinku kauneutta arvostellessa ehkä eniten painoarvoa tulee kuitenkin näköjään annettua silmille kuin sille kuinka isot koripallot joku on käynyt Virossa rintakehänsä päälle leikkauttamassa.

Tai se on ainakin mun virallinen kanta.


«Vuosi sitten: Alpakkavillahousut»

4 kommenttia artikkeliin ”5 kauneinta suomalaisnaista herra Longfieldin mielestä

    • Mä en ymmärrä näistä oikeastaan kuin Karitan (siis Tuomolan). Tykkä on tosiaan liian tikku..

      Herra on kovin musikaalinen tapaus, joten nämä muutamat pääsevät listalle varmaan ihan siitä syystä, että osaavat laulaa ja soittaa. Mä en muuten osaa tehdä kumpaakaan, mutta onneksi mulla on kauniit silmät. ;)

    • Kiitti kommentista iskä! :)

      Oota vaan kun näät mun lyhyen tukan sunnuntaina. On varmaan syytä varoittaa jo etukäteen. :)

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s