Gastonen härkäpastaa saa taas!

Sain Gastonelta erityisen ihanan viestin blogini facebook-sivuille noin kuukausi sitten! Viestissä kerrottiin, että hehkuttamani ja toivomani härkäpasta palaisi Gastonen listoille 3.4.2013. Olin viestin luettuani heti ihan, että ”miten ihanaa, miten upeaa, miten loistavaa, milloin me päästään sinne?”. Minun ja herra Longfieldin lisäksi härkäpastan ylimpiä ystäviä ovat Oxygenol-pariskunta, oli siis ihan selvää, että heidät piti saada mukaan härkäpastan luokse. Parin viestin jälkeen olimme sopineet härkäpastatreffit tämän viikon tiistaille.

Gastone

Kun sitten tiistaina istahdimme tunnelmalliseen ravintolaan, sattui tarjoilijaksemme juurikin minulle viestin lähettänyt nainen. Parin hetken jälkeen kättelimme ja esittelimme toisemme. Vasta kotona tajusin, että olisi ollut hauska esitellä koko pöytäseurue seuraavasti: Moi, mä oon Huli ja tässä on mun mieheni Herra Longfield, ja tässä on Oxygenol-pariskunta. Olisi siinä varmaan naapuripöydissä vähän ihmetelty. :) No esittelyn jälkeen Marjut sanoi, että tahtoisi tarjota meille alkuun proseccot, sillä kirjoittelen niin kivoja juttuja mun blogiin! Tässä vaiheessa kasvoilleni levisi ennennäkemättömän leveä hymy ja osasin sanoa vain ”kiitos tuhannesti”.

Joimme sitten alkuun tosi herkullista luomu La jara -proseccoa. Kilistelimme härkäpastalle ja aloimme tutkia ruokalistaa (ihan kuin me ei oltaisi jo tiedetty mitä aiottiin tilata). Tarjoilijan tullessa takaisin tilasimme tosi suureksi yllätykseksi neljä härkäpastaa sekä pullollisen talon punkkua. Tilauksen jälkeen jäin ainakin minä odottamaan ihan hulluna alkupalaleipää. Se on niin herkullista – lämmin kovakuorinen leipä, jota saa dippailla öljyyn.. Iso nam!

Gastone

Gastone

Toin Oxygenol-pariskunnalle Oxygenol-hammastahnaa

Vietiin Oxygenol-pariskunnalle Oxygenol-hammastahnaa

Pian myös pastat tuotiin eteemme, ja tein heti pari huomiota. Huomio 1: Härkäpasta (oikealta nimeltään Pasta del mandriano) näytti juuri niin hyvältä kuin muistinkin. Huomio 2: Annoskoko oli ihan varmasti suurempi kuin ennen (tästä tulee pelkkää plussaa!). Huomio 3: Kaikki muutkin olivat kanssani huomioistani samaa mieltä. Huomioiden tekemisen jälkeen oli aika käydä pitkän odottelun jälkeen härkäpastan kimppuun. Ja voi kyllä, pasta maistui juuri niin hyvältä kuin aina ennenkin. Sopivasti tulinen, itse tehty pasta sekä törkeen murea liha takasi sen, että härkäpasta on edelleen mun lempparipasta koko maailmassa!

Gastone

Gastone

Pastojen jälkeen sokerihammasta kolotti kaikilla, joten päädyimme tilaamaan kaksi creme caramelia sekä kaksi jätsiannosta. Jätskiannokset olivat tosi kauniit, kun taas creme caramel oli vähän hassu uidessaan makeassa liemessä. Ei sillä, hyvältä se kuitenkin maistui (ja sehän on kuitenkin loppujen lopuksi pääasia). Jälkkärien jälkeen istuimme vielä pitkän tovin ravintolassa jutellen vaikka mistä. Ai että oli ihanaa! Jouduimme siinä jälkkärien jälkeen jossain vaiheessa tilamaan vielä lisää skumppaa, viiniä sekä kahvia, jotta ravintolassa istuminen ei olisi ollut niin noloa. Reilun kolmen tunnin illallisen jälkeen suuntasimme sitten masut täynnä kotiin. Myöhään venynyt ilta takasi sen, että keskiviikkona töissä istui eräs hyvin väsynyt Huli. Mutta yhden jos toisenkin väsypäivän kyllä kestää, jos niitä ennen saa nauttia näin kivoista illoista!

Gastone

Gastone

Gastone & Oxygenol-pariskunta ROCKS!«Vuosi sitten: Nutrilett #2»

6 kommenttia artikkeliin ”Gastonen härkäpastaa saa taas!

    • Ihana kuulla muiltakin positiivista kommenttia Gastonesta, se on musta paras italialainen ravintola missä oon käynyt. Sinne siis vaan herkuttelemaan (suosittelen maistamaan härkäpastaa). ;)

    • Hei kiitos haasteesta, siihen täytyy tarttua! Härkäpastan paluu oli kyllä kovin iloinen yllätys! Oli sitä kyllä jo odotettukin. :)

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s