Piknik paahteisella Soukan Kasavuorella

Tällä viikolla ollaan saatu nauttia upeista kesäkeleistä! Eilinen ukkosmyrskykin jäi kokonaan väliin kun iltaa istuttiin kahden leidin kanssa terassilla sushilautasten, jätskien ja yleisen sekoilun merkeissä. Olin kyllä odottanut kovasti upeaa ukkosmyrskyä, mutta en laittanut vastaan kun sää selkeni kuin käskystä hieman ennen töistä lähtöä – kävi aikamoinen mäihä.

Piknik Kasavuori

Ennen eilistä oli kuitenkin keskiviikko ja silloin suuntasimme herra Longfieldin kanssa kesän toiselle piknikille. Kyseessä oli tavallaan ylläri, sillä herra joutui olosuhteiden pakosta sanomaan mulle, etten saisi lähteä töistä keskiviikkona ominpäin, vaan hän tulisi hakemaan mut töistä. Kummoinen selvännäkijä ei tarvinnut olla selvittääkseen, että suuntaisimme ”ylläri”piknikille, sillä olimme jutelleet piknikille menosta jo muutaman viikon ajan lähes päivittäin.

Sen verran ilmassa oli kuitenkin yllätystä, etten tiennyt minne olimme menossa tai mitä herkkuja herra oli mukaan tällä kertaa pakannut. Pienen ajotuokion jälkeen kurvasimme Soukkaan, jossa sijaitsee ehkä parhaat pikniknäkymät omaava Kasavuori. Olimme Kasavuorella piknikillä myös viime vuonna, joten osasimme tällä kertaa jättää auton fiksuun paikkaan ja suunnata oikeaa polkua pitkin parhaille piknikapajoille.

Piknik Kasavuori

Piknik Kasavuori

Piknikpaikaksi valikoitui pieni kallion nyppylä, jossa saimme olla hieman piilossa, ja josta löytyi varjoa harmaalle karvaiselle kaverille. Niin ja taisin unohtaa mainita, että paikalta oli upeat näkyvät merelle.

Paikan bongauksen jälkeen piti vain levittää liina ja alkaa tonkia uteliaana piknikkorin sisältöä. Ja kylläpäs herra oli osannut makoisia sapuskoja mukaan napata. Oli ribsejä (tietenkin), marjoja, karkkia, salaattia, vesimelonia sekä täytetyt croissantit. :P Ennen ruokien kimppuun käymistä kilistelimme vielä alkoholittomalla vattudrinksulla muovisista laseista. Kesä, lämpö ja piknik, I love you. ♥

Piknik Kasavuori

Piknik Kasavuori

Piknik Kasavuori

Piknik Kasavuori

Kun purkit ja purnukat oli saatu tyhjäksi, asetuimme vaakatasoon paahteisen auringon armoille. Taustalle laitettiin soimaan piknik-äänikirja ja kirjaa kuunnellessa napsimme karkkeja sekä marjoja. Ihanata!

Möllötimme kalliolla pitkän tovin, jonka jälkeen oli ihan pakko napata pari asukuvaa kukikkaasta haalaristani, joka on juuri niin kesäinen kuin voi vaan toivoa. Haalari on kotoisen Promodista (ulkomailta), ja olen käyttänyt sitä viimeiset kolme kesää hirmuisen paljon. Haalari on passeli työasukin, joten erään betonisen toimistorakennuksen käytäviltä voi bongata ainakin yhden kukkaisleidin näin kesäaikaan. :)

haalari

hyppy!

hyppy!«Vuosi sitten: Mä löysin vihdoin maxin!»
«Kaksi vuotta sitten: LBD a.k.a Little black dress»

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Piknik paahteisella Soukan Kasavuorella

    • Hahha, kiitokset! Piknikkori on ostettu kymmennisen vuotta sitten Hobby Hallista. Jos ihan totta puhun, niin reppu olisi eväiden raijaamiseen kaikista kätevin, mutta piknikkorissa on niin paljon fiilistä, että se pitää kantaa aina mukaan. :)

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s