Helmikuun eka – lumi tuli!

Tarviiko tässä enää mitään muuta otsikon lisäksi sanoa? Meillä on vihdoin kunnolla lunta – ai että mä tykkään! Lumen lisäksi tontin etelärajalle on ilmestynyt työmaa-aita. Naapuritontilla on alkanut maatyöt, ja alue on eristetty kokonaan oranssilla aidalla. Aita estää ainakin sen, etteivät lähialueen muksut pääse leikkimään työmaatontille, joka on täynnä isoja mielenkiintoisia kasoja kiviä, hiekkaa sekä räjäytystöissä käytettäviä mustia kumimattoja.

Olemme herra Longfieldin kanssa tosi innoissamme naapurintontin töistä! Saimme sieltä eräänä aamuna ison kuorman kiviä keväällä tehtävään kiviaitaan/-muuriin, lisäksi intoa nostattaa tieto siitä, että pääsemme naapurintontin isosta vesilätäköstä rakennustöiden yhteydessä eroon. Laitoin asiasta kaupungille myös viestiä, joten nyt vain toivotaan, että maatöiden suunnittelussa on otettu jättimäinen vesilammikko tarpeeksi vakavasti. Peukut siis pystyyn, ettei vesilammikkoa enää ensi keväänä pääse tontille muodostumaan.

helmikuu

1.2.2014

4.1.2014

4.1.2014

1.12.2013

1.12.2013

1.11.2013

1.11.2013

1.10.2013

1.10.2013

Lumen tulo tarkoitti paria muutakin juttua kivemman fiiliksen ja näköalan lisäksi. Ekaksi meidän pitää alkaa tehdä lumitöitä. Rivarin parkkipaikan putsasi nopeasti, mutta täällä omakotitalon pihalla kolattavaa on hieman enemmän. Herra Longfield on tänään koulussa, joten sain kunnian riistää neitsyyden meidän uusilta lumikolilta. Hommaan meni 1,5 tuntia, ja olihan se aika raskasta. Mutta hei, hyötyliikunta on parasta. Lumitöiden ohessa kului ihan ”huomaamatta” reippaat 300 kaloria  ja lisäksi sain kuunneltua Tumman veden päällä -äänikirjan loppuun. Tämän päivän liikunnat tuli hoidetuksi siis heti aamutuimaan, varsinkin kun ennen lumitöitä tarvoin koiran kanssa lumisessa metsässä hyvän tovin.

Lumitöiden lisäksi lumen tulo takaa sen, että pääsemme vihdoin herran kanssa hiihtämään. Ostimme uudet pitopohjaiset sukset jokunen aika sitten (kuva löytyy Facebookista), ja nyt odottelemme kuumeisesti latujen ilmestymistä lähimetsään. Kurkimme päivittäin Latukarttapalvelua, josta löytyy tarkalla tasolla tietoa latujen kunnosta. Suosittelen tutustumaan palveluun, jos hiihtojalkaa vipattaa!

Tähän loppuun laitan vielä kuvia aamun metsälenkistä harmaan karvaisen kaverin kanssa. Näiden lumisten kuvien myötä toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja ulkoilurikasta viikonvaihdetta!

chow chow chow chow chow chow chow chow chow chow chow chow chow chow chow chow chow chow

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Helmikuun eka – lumi tuli!

  1. Karvainen kaveri on selvästi nauttinut lenkistä!

    Omakotitalossa, rivitalossa ja paritalossa asuneena nautin kerrostaloasumisesta, kun ei tarvitse itse tehdä lumitöitä. Ihana Tarja-talonmies putsaa jopa auton ympäriltä.

    Lunta tulee yleensä juuri silloin kun vähiten on aikaa, vaikka hyötyliikunta tosin tekeekin hyvää.

    • Kyllä meidän koiruli on tosiaan näistä lumisista päivistä nauttinut! :)

      Onneksi tuota lunta ei tullut viikonloppuna enempää, yhdet lumityöt on tähän asti riittänyt. Mutta eiköhän me vielä päästä hyötyliikkumaan tänä talvena.. :)

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s