Metsässä!

Samalla kun lähes koko muu etelä-Suomi ahtautui eilen Streat Helsinki katuruokafestareille, me  pakenimme ihmisvilinää, pitkiä jonoja ja töniviä ihmisiä maaseudun rauhaan.

metsämetsä

Herra Longfieldin eilinen koulupäivä peruttiin yllättäen, joten aurinkoinen lauantai päätettiin viettää vanhempieni luona. Olin suunnitellut tekeväni herralle koulupäivän jälkeen pitsaa, mutta koska päivän ohjelma meni täysin uusiksi, pakkasimme pitsa-ainekset mukaamme vanhemmilleni – äidin vanhalla resepitllä olin muutenkin suunnitellut pitsan tekevän.

Ennen kuin aloimme valmistaa pitsaa, lähdimme herran ja harmaan karvaisen kaverin kanssa ulkoilemaan. Suuntasimme mulle hyvin tutuille metsäpoluille ja vietimme aurinkoisessa metsässä mukavan tovin. Kävimme myös kurkkaamassa erästä herra Longfieldille hyvin tuttua paikkaa. Metsän siimeksessä on semmoinen puinen laavu, jossa herra ja hänen kaverinsa tuppasivat teineinä kaljoitella! En vieläkään ihan tajua mikä into nuorella porukalla oli suunnata bilettämään keskelle metsää, kun kaikki muut jorasivat samaan aikaan yökerhoissa.

metsämetsä

On muutenkin aika käsittämätöntä, että herra hengaili ystävineen laavulla, joka sijaitsee aika lähellä mun lapsuuden kotia. Kävelin koiran kanssa usein iltalenkkiä laavun lähistöllä ja olisin voinut hyvin joskus törmätä tulevaan mieheeni metsässä!

Metsässä patikoinnin jälkeen suuntasimme masut muristen sisälle ja aloimme äitini kanssa tehdä maailman parasta pitsaa. Siitä kuitenkin lisää hieman myöhemmin, nyt katsellaan vielä muutama kuva aurinkoisesta metsästä.

metsä metsä metsä metsä

2 kommenttia artikkeliin ”Metsässä!

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s