Harmaa karvainen kaveri antoi pusun marsulle

Kälylläni on kaksi tajuttoman söpöä marsua. Marsujen nimet ovat Lili ja Bella. Harmaa karvainen kaveri on nähnyt marsut tähän mennessä kaksi kertaa. Viime kerralla kävi niin mainiosti, että meidän karvapallo sai antaa kaksi pikkuista ja varovaista pusua Bella-marsulle. Se oli harmaalle karvaiselle kaverille tosi tärkeä hetki.

marsu

Bella – varsinainen söpöläinen

Harmaa karvainen kaveri on siitä outo koira, ettei hän piittaa juuri yhtään muista koirista. On karvapallolla ollut pari hassua koiraleikkikaveria, mutta 99 % koirista kierretään lenkeillä kaukaa. Vaikka koirat eivät meidän vanhusta kiinnosta, kaikki muut liikkuvat eläimet ovat hänestä tosi mielenkiintoisia (paitsi hevoset, niitä karvapallo pelkää. Kerran yksi heppa lähti ajamaan häntä takaa, ja se homma päättyi siihen, että koira juoksi suoraan sähköaitaan ja sai säkärin.). Hevoset ja koirat ovat siis pannassa, mutta mm. kissat, puput, siilit, hiiret, peurat ja isot linnut kiinnostavat kovasti (ei kuitenkaan joutsenet, niitäkin koiramme pelkää. Kerran hän taapersi aivan liian lähelle isoa joutsenta. Joutsen sähisi ja murisi karvapallolle niin pelottavasti, että sen jälkeen joutsenet ollaan kierretty kauaa.).

Marsuihin harmaa kaveri ei ollut ennen törmännyt, mutta innostui niistä välittömästi kun tajusi, että ison häkin takaosassa olevassa pienessä mökissä liikkui jotain.

marsu ja chow chow

Tuntien vahtaamisen jälkeen pikkuiset karvapallot nostettiin kälyni ja herra Longfieldin pikkuveljen syliin. Marsut olivat suhteellisen rauhallisia, toinen jopa kehräsi (joo, marsut kehrää!) turvallisessa sylissä. Ensin emme päästäneet omaa isoa karvapalloamme kovin lähelle, mutta kun huomasimme, etteivät marsut saaneet sydänkohtausta, sai harmaa karvainen kaveri tulla varovasti lähemmäs ja lähemmäs..

Iso karvapallo teki omia mystisiä ääniään katsellessaan marsuja pienen matkan takaa (olen ladannut muutaman ääntelyvideon Instagramiin, kannattaa kurkata vastaanottokomitea-, aamupalanruinaus– sekä herkkutikkuaneluvideot). Tosin kun hän tuli ihan marsujen lähelle, ääntely loppui ja hän vain tuijotti Liliä ja Bellaa korvat pystyssä. Se oli aika söpöä! <3

marsu marsu ja chow chow

Mutta se vasta söpöä olikin kun harmaa karvainen kaveri tuli ihan varovasti Bellan viereen ja antoi lopulta pienelle marsulle sinisellä kielellään kaksi maailman pikkuruisinta ja varovaisinta pusua mitä olen koskaan nähnyt! Bella selviytyi pusuista hienosti – ei tullut pissat tai kakat housuun, ja sydänkin hakkasi vielä pusuttelusession jälkeen. Hahahah!

Seuraavana yönä heräsimme keskellä yötä herran kanssa siihen kun karvapallo näki unia (varmaankin marsujen pusuttelusta) äännellen ihan hassusti ja liikutellen jalkojaan ihan miten sattuu. Taisi olla varsin mieleenpainuvat pusut!

marsu ja chow chowmarsu ja chow chowmarsu ja chow chow

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Harmaa karvainen kaveri antoi pusun marsulle

    • Ei ei ole ainoa. :) Meidän karvapallo on myös kova lammasfani! Eräänä kesänä lampaan korvia nuoltiin melkein tunti tien poskessa aidan läpi. Nykyään lampaita ei ole niin paljon ulkona, joten viime kesinä pussailut ovat jääneet lampaiden kanssa kokonaan.. Täytyy yrittää metsästää niitä taas tänä kesänä! :)

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s