Lazy Sunday Shrimp & Ice Cream Buffet @ HSS Boathouse (HKI)

Viime sunnuntaina suuntasimme herra Longfieldin kanssa pitkästä aikaa brunssille. Varatessani pöytää aiemmin kesällä HSS Boathousen Lazy Sunday -katkarapubrunssille, ei mulla ollut mitään tietoa missä päin hauskalta kuulostava Boathouse sijaitsee. Onneksi kävimme vain muutamaa päivää ennen brunssia Skifferissä syömässä kesän melkein pakolliset liuskat, sillä liuskamätön jälkeen teimme Liuskaluodolla pienen kävelureissun, ja satuimme tupsahtamaan jossain välissä HSS Boathousen pääoville. Kävi aika hyvä tuuri, sillä en olisi ikinä uskonut, että sunnuntain brunssille pitäisi matkustaa veneellä. Olisimme tuttuun tapaamme myöhästyneet brunssilta ihan varmasti, jos olisimme sunnuntaina lähteneet paikalle noin 30 minuuttia ennen brunssin alkua.

Boathouse Lazy SundayBoathouse Lazy SundayBoathouse Lazy SundayBoathouse Lazy Sunday

HSS Boathouse sijaitsee Liuskasaaressa, aivan Skifferin läheisyydessä. Yhteysalus lähtee samasta paikasta kuin Skifferin veneet, eli siis Merisataman rannasta, Café Caruselin ja Kompassin laiturin puolesta välistä, Kapteeninkadun päästä. Edestakainen venematka maksaa 6 euroa (törkeetä!), ja se voidaan maksaa ravintolalaskun yhteydessä. Liuskasaareen pääsee myös kävellen Uunisaaresta (lauttamaksu Uunisaareen on mielestäni 5,50 euroa).

Kesän ajan (17.8. asti) HSS Boathousessa voi nauttia sunnuntaisin katkarapubuffasta (.pdf) kello 12-19. Buffetin hinta oli meistä halpa, 19 euron hintaan sai syödä tavallisia tai savustettuja katkarapuja (kokonaisia) salaatin, lisukkeiden ja leipien kera niin paljon kuin vain jaksoi. Eikä tässä vielä kaikki! Buffan jälkkäripöydästä sai syödä Mövenpickin jäätelöitä mansikoiden, vaahtokarkkien, suklaakastikkeen sekä strösselien kera niin paljon kuin halusi!

Eikä tässäkään vielä kaikki! Hyvän ruoan lisäksi tarjolla on valehtelematta kaupungin parhaat maisemat. Oletteko samaa mieltä?

Boathouse Lazy SundayBoathouse Lazy SundayBoathouse Lazy SundayBoathouse Lazy SundayBoathouse Lazy Sunday

Ruoka oli tosiaan hyvää. Salaatit olivat raikkaita ja katkaravut tuoreita. Katkarapujen perkaus onnistui parin harjoittelukappaleen jälkeen varsin ripeästi. Roskat sai laitettua kätevästi pöydillä oleviin peltisiin purkkeihin. Pöytiin tuotiin myös jatkuvasti vettä (päivä oli todella kuuma) sekä uusia Savetteja, joilla kädet sai ruokailun välissä puhtaaksi.

Miinustakin kuitenkin täytyy antaa. Ensinnäkin kuuden euron venematka (per nuppi) Liuskasaareen on törkeän hintainen, varsinkin kun matka kestää ehkä kaksi minuuttia. Yhteysalus saisi olla ravintolaan tuleville ilmainen (sama koskee myös Skifferiä). Toiseksi, jouduimme odottamaan tilaamiamme kahta colaa todella pitkään. Kahdesti niistä jopa huomautimme, ja kun eka lautanen oli jo melkein syöty, kiikutettiin meille colat vihdoin pöytään. Onneksi vettä oli tarjolla. Kolmanneksi, miinusta tulee uupuvasta DJ:stä. Lazy Sundayn mainoksessa kerrotaan, että DJ soittaa loungemusaa paikan päällä kello 12.30-18.00. No eipä soittanut, musa tuli suoraan levyltä.

Boathouse Lazy SundayBoathouse Lazy SundayBoathouse Lazy SundayBoathouse Lazy SundayBoathouse Lazy SundayBoathouse Lazy Sunday

Muutamista ontuvista jutuista huolimatta HSS Boathouse säväytti meidät molemmat. Upeat puitteet ja aurinkoinen päivä saivat meidät hymyilemään kovasti. Ravintolassa huokuva jenkkien itärannikon nuorekas ja rento tyyli upposi meihin enemmän kuin hyvin, ja emme ruokailun aikana voineet kuin nauttia hyvästä ruoasta ja ihailla aivan huikeita maisemia. Kannattaa testata, pari viikkoa olisi vielä aikaa!

HSS Boathouse Lazy Sunday

Liuskasaari, Helsinki
p. 09 6128 5750
myyntipalvelu@royalravintolat.com

Boathouse Lazy SundayBoathouse Lazy Sunday

Boathouse Lazy Sunday

pitsimekko: Vero Moda, laukku: Massimo Dutti, pitsisaappaat: Bunker

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Lazy Sunday Shrimp & Ice Cream Buffet @ HSS Boathouse (HKI)

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s