Maailman paras synttärikortti!

Tänään on se päivä! Päivä jolloin tämä leidi täyttää 30 vuotta. Jee! Jotkut saattavat sanoa tämän rajapyykin kohdalla APUA, mutta musta on aika siistiä olla kolmekymppinen aikuinen nainen.

onnittelukortti (80)

Synttärilahjaksi olin toivonut Sonyn pientä ja kätevää Cyber-Shot DSC-RX100M2 -kameraa, joka kulkisi mukana paljon kätevämmin esim. juhlissa ja ravintoloissa kun nykyinen järkkärini useine objektiiveineen. Kamerassa on hurjan hyvä ja valovoimainen aukko, joten sillä onnistuisi ruokakuvatkin pimeinä syksyn iltoina.

Ja niinhän siinä yllättäen kävi, että lahjakääreistä paljastui toivottu kamera. Kiitokset siitä kaikille, jotka osallistuivat lahjaan. ♥

Mutta kameraa parempi juttu oli kuitenkin lahjan kyljessä tullut synttärikortti.

onnittelukortti (62)

Kortti piti sisällään 60 nimeä. Kuusikymmentä, en edes tajunnut, että ympärilläni häärää niin iso joukko ihania ihmisiä (ja pari karvaista otusta). ♥

Korttia en kuitenkaan saanut ihan heti käsiini, ensin piti avata lahjakääre. Aloin tietenkin heti tutkia kameraa, ja otettuani pari testikuvaa menin katsomaan niitä kameran kuvien esikatseluun. Ja siellä se maailman ihanin yllätys vasta odotti. Herra Longfield oli kuvannut kameralla ystäviä, sukulaisia, perhettä, karvakuonoja, rakkaita ihmisiä, mummon, työkavereita ja pari mun suuresti ihailemaa ihmistä!! Kaikilla oli kädessään pinkki onnittelukortti, jonne he olivat kirjoittaneet nimensä.

Sieltä pieneltä kameran näytöltä mä sitten selasin kuvia ja itkin. Itkin ja nauroin ihan hitosti. Herra hihitti vieressä. Se oli maagista. Mahassa meni sellaiset tunteet, ettei ole totta. Itkun pystyin pitämään poissa niin pitkään, kunnes esimieheni kuva tuli ruutuun. Meillä on töissä ollut tänä syksynä hirveä kiire, ja töitä sekä ylitöitä on paiskittu hulluna. Ei sitä voi ymmärtää kukaan joka ei ole tehnyt hommia niin tiiviisti kuin meidän projektitiimi on. Esimieheni (joka sattuu olemaan maailman ymmärtäväisin ja rauhallisin ihminen) kuvan kohdalla huudahdin jotain ja sitten se itku tuli, ja siitä ei loppua ihan heti tullut.

En voi laittaa tähän postaukseen rakkaiden ystävieni ja sukulaisteni kuvia, mutta paljastan teille kuitenkin osan otoksista. Kuinka monen synttärikortissa on vaikkapa Sara La Fountainin, Lauri Karhuvaaran tai Radio Aallon Dynastian (erityiseti upean Anna Perhon) nimet? Mun kortissa on, mutta se onkin maailman paras synttärikortti!

Kiitos kaikille, jotka olitte tässä mukana! Priceless. ♥

Aamun pelastajat: Radio Aallon Dynastia

Aamun pelastajat: Radio Aallon Dynastia

Annika Takaniemi

Annika Takaniemi

Jarkko Valtee

Jarkko Valtee

Kimmo Vehviläinen

Kimmo Vehviläinen

Upea Anna Perho

Upea Anna Perho

Ihana Blogiringin jengi!

Ihana Blogiringin jengi!

Notti

Notti

Omppu

Omppu

Renttu

Renttu

Annebelle

Annabelle

Lauri "Late" Karhuvaara

Lauri ”Late” Karhuvaara

Söpö Sara La Fountain

Söpö Sara La Fountain

Lily ja Bella

Lily ja Bella

Harmaa karvainen kaveri

Harmaa karvainen kaveri

Advertisement

18 kommenttia artikkeliin ”Maailman paras synttärikortti!

  1. Onnea! 30v on mahtava ikä! Mahtava yllätys tuo kortti! Kuinkakohan monta päivää miehesi investoikaan aikaa nimikirjoitusten hakemiseen?!?! Yhteydenotto, treffipaikan sopiminen, matkustaminen nimmarin kirjoittajien työpaikalle :) ps. Syysbrunssi onnistui erinomaisesti, kiitos vinkeistä!

    • Varmaan aika paljon.. :) Upea lahja, en unohda sitä koskaan!
      Brunssi onnistui varmasti upeasti, teillä oli sellaiset herkut suunnitelmissa. Nam! :P

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s