Sellon Fuku Supreme

Motsubishi, Herra Longfield tässä. Tai no, en minä tässä ole, mutta minun näppäilemää tekstiä kylläkin.

Fuku Supreme Sello Espoo (3)

Ollaan Hulin kanssa välillä vähän ihmetelty Leppävaaran Selloa ja siellä syöviä ihmisiä. Siellä on näitä tämmösiä Raxeja ja Hesburgereita ja Chicoseja joissa on yleensä aika paljon väkeä syömässä. Ei siinä, minä ainakin tommosissakin paikoissa käyn ihan mielelläni, mutta vähän ihmetyttää että miksei ihmiset käy mieluummin Sellon vähemmän bulkki-ravintoloissa, ruoka ei siellä loppupeleissä ole kauhean paljon kalliimpaa ja Sellossa on oikeasti muutamakin tosi hyvä ravintola. Bio Rex-talossa on Il Gabbiano ja Lime Leaf, ensin mainitusta saa maailman parasta Pasta Carbonaraa ja jälkimmäisestä saa todella hyviä malesialaisia ruokia.

Näiden lisäksi Selloon on nyt ilmestynyt myös sushiin erikoistunut Fuku Supreme. Se sijaitsee siinä semmosella torilla, apteekin vieressä. Oltiin joskus annettu Oxygenol-pariskunnalle lahjaksi lahjakortti tänne, ainoa miinuspuoli lahjan saajille oli että me änkesimme itsekin mukaan sushipaikkaa kokeilemaan, vastaväitteitä ei kuunneltu. Lahja annettiin jo joskus syksyllä, mutta se laitettiin täytäntöön tuossa joskus joulua ennen.

Fuku Supreme Sello Espoo (2)Fuku Supreme Sello Espoo (5)Fuku Supreme Sello Espoo (8)Fuku Supreme Sello Espoo (6)Fuku Supreme Sello Espoo (9)

Paikka tarjoaa buffet-tyylisiä lounaita ja illallisia, lounas on illallista halvempi ja siellä on tod. näk. vähän vähemmän vaihtoehtoja. Me oltiin illallisella, ja silloin tarjolla oli yksi buffet-pöydällinen erilaisia susheja, ja toinen muita lämpimiä itämaista kotoisin olevia ruokia, niinku jotain nuudelijuttuja ja friteerattuja hommeleita ja mitä näitä nyt on. Lisäksi tarjolla oli keittoa, jälkkäriksi hedelmiä ja keksejä ja kahvia ja teetä ja vettä.

Me panostettiin toki etupäässä susheihin, jotka oli järjestään hemmetin hyviä. Vaikka kyseessä onkin seisova pöytä -meininki, sushit ei ollu mitään pakastekökköä vaan pieteetillä väännettyjä, tuoreita palasia. Kalaa sun muuta meressä eläviä otuksia oli silputtu useimpiin rulliin ja palasiin, mutta oli siellä kasvisvaihtoehtojakin, ja jotain hedelmäsushejakin, itse muistan että kiiviä ja banaania oli jossain, ne ei oikein mun mielestä sopinut sushiin mutta ihan hyvä yritys.

Fuku Supreme Sello Espoo (10)Fuku Supreme Sello Espoo (7)Fuku Supreme Sello Espoo (4)

Sushien nimistä en muista mitään, maki tais olla se semmonen riisikuutio jonka päällä on jotain, ja oliko sitten nigiri se semmonen rulla, vai toisinpäin. En minä tiedä. Muistan, että itse kuitenkin horin eniten semmosia riisikuutioita joiden päällä oli lohisiipale ja paria erilaista kastiketta, ja sitten niitä semmosia väärinpäin rullattuja rullia, jotain kalaa niissäkin oli sisällä ja ne oli lämpimiä, niitä ois voinut syödä vaikka 20.

Niinhän siinä kävi että niitä susheja tuli taas syötyä semmonen määrä että alko lopulta kuvottaa, ja seuraavana päivänä vielä öklötti ajatuskin kalasta. Mutta hemmetin hyviä ne oli silloin kun niitä söi.

Menkää ihmiset joskus Fuku Supremeen kun Sellossa ootte.

Fuku Supreme Sello Espoo_c_ravintola_.jpg

Advertisement

6 kommenttia artikkeliin ”Sellon Fuku Supreme

  1. Jep. Hyvät ja tuoreet on sushit tuolla olleet silloinkin kun me ollaan käyty. Sellossa shopatessa kannaatta kyl kokeilla noita Rexin rauhallisempia ravintoloita ja sitten hotellin yhteydessä oleva Glo Grill Kitchen on ollut välillä kans oikein hyvä…

    • Komppaan sua täysin! Unohdetiin ihan vahingossa mainita Glo-hotellin ravintola. Sielläkin ollaan oltu useamman kerran syömässä shoppailujen lomassa ja muutenkin. Siinä Makuunin vieressä olisi vielä yksi ravintola testaamatta. Niin ja pari kaveria on kehunut myös sitä kiinalaista kadun toisella puolella (olisiko R-kioskin vieressä). Kuulemma buffet on ihan ok hintaansa nähden. :)

  2. Multa ääni mainitsemasi R-kioskin viereiseen ravintolaan, tosin Ärrän toiselle puolelle eli intialiseen Curry Palaceen – täydellistä ruokaa!

    • Kiitos Maarit vinkistä!! Tarttee käydä testaamassa. Kyllä Espoosea hyviä ravintoloita löytyy, ne pitää vaan löytää. :)

  3. Mekin käytiin tuolla sushimestassa vähän aikaa sitten. Tykättiin kans kovasti. Ja juuri äsken pyörin yliähkyssä kotiin Curry Palacesta. Se on mun vakio-intialainen :)

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s