Ohi on!

Voi jees mikä päivä tänään on ollut!

Aamu alkoi aikaisella Urban Jungle -treenillä Leppävaarassa, jonka jälkeen jäimme vielä peuhaamaan pienellä porukalla Angry Birds -puistoon (kuvamateriaalia nähtävissä blogin Instagramissa). Treeneistä suuntasimme Angry Birds -puistoporukkamme kanssa maukkaalle aamupalalle (lukuunottamatta Urban Jungle -vetäjäämme Elina Koposta, joka jäi vielä puiston lähettyville vetämään uutta treeniä uudelle porukalle), ja sen jälkeen aloin laittautua koulun valmistujaisjuhlia varten.

Kello 13.00 alkoi tämän leidin päivän jännittävin osuus. Kipitin tuolloin lavalle Laurean sininen viitta ylläni, kättelemään koulun rehtoria ja ottamaan vastaan onnittelut valmistumisen johdosta. Kyllä, se on nyt virallista ja totta. Plakkarissa on ylemmän ammattikorkeakoulun tutkinto (Master of Business Administration) tietojärjestelmäosaamisen koulutusohjelmasta, ja fiilis sen tiimoilta aika upea. Hyvä minä!

valmistujaiset MBA (2)

Koululla järjestetyissä juhlissa vierähti neljään asti. Kotipihaan ajaessamme löysimme terassiltamme kaksi kappaletta markiisiasentajia. Tulikuumalla terassilla on toivottavasti tänä kesänä hieman mukavampi olla markiisien ansiosta. Enää pitäisi saada niitä tulikuumia kesäpäiviä! Asentajien kanssa hölöttäessä vierähti jälleen tunti, ja sitten olikin jo kiire vaihtaa vaatteita ja jatkaa päivää eteenpäin.

Hieman viiden jälkeen auton nokka suunnattiin kohti Kauppatoria, josta lähdimme vanhempieni kanssa valmistujaispäivälliselle Lonnan saarelle. Tutkimme kaunista saarta, söimme hyvää ja aitoa ruokaa, nautimme hyvästä kattauksesta Pares Baltan viinejä, nauroimme, juttelimme, avasimme valmistujaislahjoja ja yksinkertaisesti vietimme hurjan mukavan illan. Kotimatkalla köröttelimme veneen kyydillä Suomenlinnan kautta takaisin Kauppatorille, josta matka jatkui kotiin.

Kello on nyt 23.25, ja tulimme juuri kotiin. Pää on vielä aika pyörällä suhteellisen vauhdikkaasta ja erikoisesta päivästä. Olen onnellinen, kiitollinen ja ylpeä yhtä aikaa. Nyt on hyvä aika painaa pää tyynyyn, ja antaa ihanien fiilisten saatella tämä onnellinen leidi unten maille. Kauniita unia!

valmistujaiset MBA (1)

Advertisement

4 kommenttia artikkeliin ”Ohi on!

  1. Wow! Onnittelut! Valmistuminen on mahtavaa :) vaatii pitkäjänteisyyttä päästä maaliin! Tietojärjestelmä, taitaa sopia excel-luonteellesi hyvin :) ensimmäinen kerta, kun kuulen/näen viittoja amk päättäjäisissä. Tiedätkö onko uusi juttu?

    • Kiitos Tyyne! Tietojärjestelmäosaamisen koulutusohjelma oli kyllä mulle oikein passeli, vaikka toki siinä mentiin tietojärjestelmien osalta aika syvälle. Laureassa viitat ovat ihan uusi juttu! Taidettiin olla ensimmäiset, jotka niitä käyttivät. Tosi kiva ja tervetullut perinne. :)

  2. Hei! Onko Laureassa kaikilla valmistuneilla siniset viitat vai ylemmän tutkinnon suorittaneilla vaan? Tämä mietityttää, kiitos jos viitsit vastata :)

    • Kaikilla! Mutta viitan saa päälleen vain kahdessa päävalmistumiserässä – kesäkuussa ja joulukuussa. Muina valmistumuspäivinä ei viittoja saa päälleen. Eli kannattaa tähdätä niin, että valmistuu kesä- tai joulukuussa. :)

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s