Videopäiväkirja San Marinosta

Tänään teimme herra Longfieldin kanssa päiväretken San Marinoon.

Me majaillaan viikon verran Bucinen pienessä kylässä isossa huvilassa 16 kaverin kanssa. Koska me ollaan herran kanssa vähän outoja matkailijoita, ollaan suunniteltu jokaiselle päivälle jotain pientä kivaa tekemistä. Vähän muut meille täällä nauraa, ja kysyy, milloin me lomaillaan kun ollaan koko ajan menossa. Hah! San Marinossa oli kuitenkin ihan pakko päästä käymään, sillä sen avulla me maabongarit saimme jälleen yhden maan listaamme lisää.

Reissu oli ehdottomasti melkein kolmen tunnin ajomatkan (yhteen suuntaan) arvoinen. Itse San Marinohan on pieni kuin mikä, eikä sen koluamiseen saa montaa tuntia kulutettua, mutta jännintä koko reissussa oli ehdottomasti itse matka. Meillä on vuokra-auto käytössä, ja pikkuisella Smartilla oli hurjan hauskaa ajella serpentiiniteitä vuoren rinteita ylös ja alas, ylös ja alas. Tosi nastaa!

San Marinossa upeinta ovat vuoren päältä avautuvat maisemat. Veti sanattomaksi, mutta ei niin sanattomaksi, etteikö olisi saatu teille jo toista videotervehdystä paikan päältä kasaan. Kurkatkaa video alta, eikö ole aika komeat maisemat aina Adrianmerelle asti? Ja aika pelottavat näkymät myös alas!

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s