Horation ”somejulkkiksen” tykätyimmät kuvat

Horatio on virallisesti meidän perheen somejulkkis. @mydogiscutest jakoi ihan oma-aloitteisesti ja yllättäen Horation kuvan omalla tilillään, ja siitä se sitten lähti. Horation pikselöitynyt kuva keräsi päivässä reippaat 10 000 tykkäystä (luitte ihan oikein, yli kymmenentuhatta tykkäystä), ja me oltiin ihan hämmästyneitä. Toki me tiedetään herran kanssa, että Horatio on maailman suloisin koiranpentu, mutta että somejulkkis.

Chow chowien erikoisnäyttelyssä Porvoossa saimme kulkea todellisen julkkisen seurassa. Kuulimme näyttelyalueella monen monituista kertaa täysin tuntemattomilta ihmisiltä iloisia huudahduksia ”onko tämä nyt se Horatio?”, ”saako Horatiosta ottaa kuvan?”  ja ”saako Horatiota silittää?”. Instagram-kuvamme olivat selkeästi levinneet muidenkin rotuharrastajien tietouteen.

Koiranpennun kanssa on kyllä enemmän kuin helppo tutustua uusiin ihmisiin. Täällä meidän kotikonnuillakin olen vaihtanut kuulumisia ja puhelinnumeroita ihmisten kanssa, joihin olen törmännyt jatkuvasti viimeisen parin vuoden aikana, mutta vasta nyt Horation kotiutumisen jälkeen, avannut suuni heille. En minä kyllä aloitetta nytkään ole tehnyt, ollaan vain Horation kanssa satuttu kävelemään ohi, ja siitä se jutustelu on aina luonnollisesti lähtenyt käyntiin.

Jos sinä et vielä kuulu blogin Instagram-tilin seuraajiin ja söpöt julkkiskoirakuvat kiinnostavat, niin klikkaa @meanwhileinlongfield. Horatio kertoo siellä kuulumisiaan jännittävän elämänsä alkumetreistä (ja välillä mä laitan jotain tylsiä ruoka- ja matkakuvia täytteeksi).

Loppuun vielä Horation top-10 tykätyimmät kuvat Instagramin puolelta. Tykkäysmäärät ovat näillä kuvilla 170 – 851. Ne on aika paljon tällaiselle pikkuiselle blogille. Kiitos. ♥

chow chow_horatio1chow chow horatio1 chow chow horatio2 chow chow horatio3 chow chow horatio4 chow chow horatio5 chow chow horatio6 chow chow horatio7 chow chow horatio8 chow chow horatio9

 

Advertisement

10 kommenttia artikkeliin ”Horation ”somejulkkiksen” tykätyimmät kuvat

    • Kiitos Miia! <3 Pikkuinen Horatio nukahti usein vesikipon viereen kesken leikkien. Olen vain niin kovin tyytyväinen, että vesikipon kaivaminen on lopetettu! :)

  1. Täällä yksi fani, tosin tiesin olevani tuleva fani jo siinä vaiheessa, kun aloit puhumaan uuden koiran hankinnasta. ;) Ihana Horatio! <3

    • Niitä tulee, ei hätää. Mulla on vaan kamera huollossa ja kuvia pitää räpsiä nyt kännykällä, ja laatuhan siinä kärsii. Pitääkin soittaa Rajalalle heti huomenna ja kysyä missä mun kamera viipyy! Mukavaa viikonloppua Lumo!

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s