Postikortti Prahasta

Terveisiä täältä kauniista, lämpimästä ja tunnelmallisesta Prahasta!

Ollaan molemmat ihastuttu Prahaan, tää on kiva pieni kaupunki, jonka päänähtävyydet ennättää koluta läpi muutamassa päivässä. Täydellinen pidennetty viikonloppulomakohde siis. Edullinen hintataso lisää kaupungin viehättävyyttä, ja olemmekin voineet suunnata huoletta ihan mihin ravintolaan tahansa, sillä ruokien ja juomien hinnat ovat täällä edullisia. Ollaan siis syöty hyvin ja ihasteltu muutaman päivän aikana lähinnä Prahan vanhan kaupungin nähtävyyksiä. Ja toki mä olen päässyt nauttimaan niistä odottamistani alennusmyynneistä. :)

Turisteja täällä on tähän aikaan vuodesta paljon, vastaan on tullut ainakin aasialaisia, espanjalaisia, saksalaisia, venäläisiä ja suomalaisia. Palvelu pelaa hyvin, ja englannilla on tähän asti pärjätty oikein hyvin, saa nähdä miten meidän käy kun jatkamme matkaamme pääkaupungin ulkopuolelle ylihuomenna.

Nyt on kuitenkin vielä vähän aikaa nauttia kauniista rakennuksista, värikkäästä historiasta, hyvästä ruoasta ja lämpimästä säästä! Olen odottanut näitä kunnon helteitä koko kesän, ja vihdoin pääsen nauttimaan oikeasti lämpimästä säästä, niin lämpimästä, että tällainenkin vilukissa pärjää yömyöhään ulkona pelkällä mekolla (jossa ei ole lainkaan hihoja). Aika moni muu valitsi muuten tänään kadun varjoisen puolen, kun lämpötila kohosi keskipäivällä yli 30 asteen, mutta mä kävelin kadun aurinkoisella puolella, ja nautin jokaisesta lämmönkipinästä ihollani. Ah, tähän voisi vaikka tottua!

päivän asuna toimii hellemekko

Nyt on kuitenkin aika painaa pää tyynyyn ja alkaa kerätä voimia huomiselle. Oltiin tänään liikenteessä kellon ympäri, ja jalat ovat molemmilla aika puhki. Joten nyt se olisi nati nati.


«Vuosi sitten: P a n o r a m a»

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Postikortti Prahasta

  1. Kuulostaa ja näyttää hyvältä! Itse olen kerran ollut Prahassa, siitä tosin on aikaa. Joulukuussa oli tosi kylmä…

    Täälläkin on viimein päästy hellelukemiin, edes viime yön ukkosmyrsky ei laskenut lämpötilaa

    • Sen ukkosmyrskyn mä olisin halunnut kokea! Ukkonen on pop. :)

      Praha jätetään huomenna taakse, kun suuntamme autolla kohti länttä. Reisussa on ihanaa, vaikka meidän molempien pohkeet ovat kävelystä (ja portaista) aivan jumissa.

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s