Täydellinen alku päivään

Moni varmasti tietää, että olemme herra Longfieldin kanssa aamupaloja ja brunsseja rakastavia ihmisiä. Aamulla ei saa olla kiire, vaan aamu pitää aloittaa ainakin viikonloppuisin mahdollisimman hitaasti ja rauhallisesti. Emme ole aamuvirkkuja, ja saatamme hyvin syödä aamupalaa viikonloppuisin vasta puolen päivän aikaan. Herra nukkuisi vaikka kahteen, mutta minä pidän huolen siitä, että meillä herätään viikonloppuisin yleensä viimeistään kympin pintaan. Aamupalalle meillä ei kuitenkaan heräämisen jälkeen ole mikään kiire. Möllötämme yleensä pitkän tovin sängyssä ennen kuin jaksamme nousta sieltä ylös – meillä taidetaan käydä kaikista syvällisimmät keskustelut sängyssä peittojen tai sohvalla filttien alla (joo, oikeesti siis vilttien).

Päästessäni mukaan Blogiringin Dr. Oetkerin myslikamppikseen olin siis syystäkin iloinen. Mysli kuuluu aamupalaan ja me osataan nauttia aamupaloista!

Dr. Oetker

Dr. Oetker

Viime sunnuntaina katoin meille suloisen aamupalan uuden ruokapöydän ääreen. Kaivoin kaapista kihlajaislahjaksi saamamme Rakkaus-muumiastiat, keitin hyvää kahvia ja laitoin jogurtin sekaan tuoreita vadelmia sekä Dr. Oetkerin Vitalis -myslejä.

Olin jo saanut aiemmin viikolla tyhjennettyä ihan itse Vitalis Crunchy Plus Double Chocolate -myslin, joten sunnuntaina omaan kulhooni eksyi Vitalis 7 Viljaa Hedelmä & marja -mysliä ja herra halusi päästä testamaan Vitalis Crunchy Plus Nut-mix -mysliä. Pidimme molemmat omista annoksistamme, ja herra jopa totesi, että tätä herkkua voisi syödä myös välipalaksi. Oi kyllä voisi! Ja sitä tuplasuklaa-mysliä voi popsia jopa ihan sellaisenaan (nimim. kokemusta on yhden paketin verran)!

Dr. Oetker

Dr. Oetker

Dr. Oetker

Aamupalan aikana tuijotimme ulkona pauhaavaa sadetta. Oli syyskuun ensimmäinen päivä, ja kaatosade tuntui jotenkin kuuluvaan juuri siihen aamuun ja alkavaan syksyyn. Syksy (ainakin alkusyksy) on jo täällä, mutta onneksi yksikään kylmä tai sateinen aamu ei voi koskaan pilata kotona nautittuja ihania aamupaloja – niitä täydellisiä alkuja päiville.. ♥

Dr. Oetker

Yhteistyössä Alpro

Yhteistyössä Dr. Oetker«Kaksi vuotta sitten: Pascal Tarabayn Cucú»

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Täydellinen alku päivään

    • Hillopurkit ym. ovat meillä kovassa huudossa tällä hetkellä! :) Onneksi olen keksinyt niille myös käyttöä, etteivät ne vain möllötä turhaan kaapissa. Tosin ”ylimääräistä” kaappitilaa löytyy ihanan paljon uudesta keittiöstä!

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s