Suomen ihanin hotelli? Pariisin Ville Porvoossa

Muistatteko vielä postauksen hotelli Onnista, josta kirjoittelin blogiin viime vuonna? Hotelli Onni hurmasi meidät täydellisesti omaleimaisuudellaan sekä huikean hyvällä asiakaspalvelullaan vuosipäivänämme heinäkuun lopussa. Tituleerasin tuolloin Onnia Suomen ihanimmaksi hotelliksi, ja sitä hotelli eittämättä onkin. Mutta aivan hotelli Onnin rinnalle nousee myös Pariisin Ville, joka sattuu olemaan Onnin sisarhotelli Porvoossa.

porvoo_pariisin ville (5)porvoo_pariisin ville (9)porvoo pariisin ville (2)

Pariisin Villessä yövyimme tämän vuoden vappuna. Ennen hotelliin saapumistamme kävimme herkuttelemassa Bistro Sinnen vappubrunssilla, josta jatkoimme matkaa suoraan ihastuttavan Pariisin Villen parkkipaikoille hotellin sisäpihalle. Olin varannut meille aika päheän saunallisen huoneen, jonka makuuhuoneesta avautui näkymät suoraan Vanhaan Porvooseen.

Hotelli on suhteellisen pieni ja valtavan elegantti. Hotellin kaikki 10 huonetta on sisustettu yksilöllisesti, aivan kuten hotelli Onnissakin. Huoneita on kahdessa kerroksessa, ja niissä jokaisessa on erillinen makuu- ja olohuone. Huoneissa huokuu lämmin tunnelma, ja ainakin meidän huoneemme maalaisromanttinen sisustus ihanine Laura Ashleyn koristetyynyin ja lampuin, sai tämän leidin parkumaan onnesta. Niin kaunista ja kodikasta!

porvoo pariisin villeporvoo_pariisin ville (4)porvoo_pariisin ville (7)porvoo_pariisin ville (8)

Illan suussa suuntasimme herra Longfieldin kanssa Porvoon kaunisiin maisemiin myös juoksulenkille, koska keväällä päällä olleen juoksukoulun vetäjä oli laatinut meille tiukat juoksutreenit jokaiselle viikolle. Hemmottelulomallekin napattiin siis juoksukamat mukaan, ja kun muut kiskoivat skumppaa puistoissa, juoksimme me lenkkiä tummenevassa illassa. Ennen lenkille lähtöä olimme laittaneet huoneemme saunan päälle, ja kyllä oli aika ihanaa istua napakan lenkin jälkeen saunan lämpöön. Saunan jälkeen pötkähdimme sänkyyn, avasimme herkkupussit ja aloimme katsoa leffaa. Niin villi vappu meillä tänä vuonna. Hah!

Aamua odotimme innoissamme, sillä hotellin toisessa kerroksessa oleva aamupalatila näytti melkein liian södeltä. Mietinkin reissumme aikana, että miten saisin omaan kotiimme samaa fiilistä kuin hotellin tiloissa. En ymmärrä, miten jotkut osaavat luoda niin kauniin ja viehättävän sisustuskokonaisuuden.

porvoo_pariisin ville (6)porvoo_pariisin ville (10)porvoo_pariisin ville (11)

Pariisin Villen aamiainen koostuu pitkälti lähituottajien raaka-aineista. Hotelli voi järjestää samppanja-aamiaisen myös huoneeseen (65 eur/2 hlö), mutta aamiaistila on niin kaunis, että sinne kannattaa ennemmin mennä viettämään täydellistä aamupalahetkeä!

Pariisin Ville kertoo nettisivuillaan, että aamupalalle toimittaa tuotteitaan mm. Huovilan leipomo, Malmgårdin Kartano, Hommanäsin Kartano, Veckoski-Andersböle Kvarn, Lihapuoti HEREK, Porvoon Paahtimo, Porvoon Peruna sekä Viinitie. Arvostan!

Me tilasimme herran kanssa lisämaksusta aamupalan seuraksi Mimosat. Mimosat on meidän oma tyhmä läppä, jonka juuret juontavat Parks and Recreation -sarjaan. Vitsiä ei voi mitenkään kertoa sanoin, se pitäisi esittää käsielein ja omituisilla äänillä, joten ei siitä tässä sen enempää.

porvoo pariisin ville (5)porvoo pariisin ville (1)porvoo_pariisin ville (1)porvoo pariisin ville (4)

Aamupala oli yhdellä sanalla sanottuna täydellinen. Kaikki maistui hyvältä, palvelu pelasi ja tunnelma oli vain jotenkin niin ihana. Kevät oli jo pitkällä, kesä aivan oven takana ja edessä hyvää ruokaa ja varsin mukava aviomies. Ei sitä paljon muuta ihminen kaipaa. Ainoa miinus tuli vieressä istuvasta pariskunnasta, joka ei tajunnut, etteivät he olleet paikan ainoat ihmiset. Omaa äänitasoa voisi vähän laskea kun juttelee omista jutuistaan yhteisessä aamupalatilassa.

Sekä Pariisin Ville että Hotelli Onni tarjoavat Porvooseen majoittuville rauhallisen ja hurmaavan majoituspaikan. Me emme voi kuin suositella näitä kahta palvelualtista hotellia kaikille romantikoille ja viikonloppulomaa viettäville pariskunnille. Todella herttaisia paikkoja. ♥

porvoo_pariisin ville_c_matka_.jpgporvoo pariisin ville (3)

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Suomen ihanin hotelli? Pariisin Ville Porvoossa

  1. Kieltämättä kerrassaan suloinen hotelli! Mun mielikuvissa tuo edustaa Porvoota kyllä, vaikka en ole edes käynyt kyseisessä kaupungissa; tämä pitänee kyllä korjata mahd. pian! :)

    • Sofia! Nyt äkkiä Porvooseen. :) Mun yksi unelma olisi asua Porvoon vanhassa kaupungissa jossakin puisessa omakotitalossa.. Taitaa jäädä ikuiseksi haaveeksi. Mutta onneksi kaupungissa voi aina käydä uudestaan, se on sen verran mukavan matkan päässä.

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s