Videopäiväkirja Cinque Terrestä

Eilen oli kyllä ehdottomasti tämän loman rankin, mutta myös upein päivä!

Patikoimme herra Longfieldin kanssa 17 kilometriä, läpi neljän Cinque Terren kylän läpi. Kylästä kylään emme suinkaan menneet junalla tai laivalla, vaan patikoimme kylien väliset matkat vuorilla. Kyliä saimme ihailla yläilmoista ennen kuin laskeuduimme niihin pieniä ja ajoittain hyvin huonokuntoisia polkuja pitkin. Toki vuorenrinteiltä avautui lähes koko matkan ajan myös tajuttoman kauniit maisemat Cinque Terren kallioiselle rantaviivalle.

Vaellus oli rankka, sitä emme voi kiistää. Kummallisia kivisiä portaita tuli noustua ja laskeuduttua eilen varmasti suunnilleen 10 000 kappaletta, ehkä enemmänkin, sillä maasto oli sellaista mukavaa ylämäki-alamäki-settiä melkein koko matkan. Siitä ei ole kuitenkaan epäilystäkään, ettenkö lähtisi vaellukselle heti uudestaan. Se oli nimittäin jokaisen askelluksen arvoinen! Ja helppohan se on tässä uhkailla lähtevänsä reissulle uudestaan, kun auto on ihan kohta starttaamassa kohti seuraavaa kohdetta. Heh! Jääkäähän siis kuulolle – seuraavat videoterveiset voivat tulla mistä vaan!

Mahtia sunnuntaita kaikille! Tässä tosiaan vielä videoterveiset Cinque Terrestä. Video on kuvattu vuorenrinteeltä, jossa kävelimme upeiden viiniviljelmien seassa.

Advertisement

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s