Kyllä lähtee!

Nimittäin silmämeikki.

Tätä tuotetta en vaihtaisi mistään hinnasta toiseen. Lancomen Bi-Facil -silmämeikinpoistoaine tekee sen minkä lupaa – poistaa meikin kuin meikin silmistä tehokkaasti ja hellävaroen.

Ennen käyttöä pulloa tulee ravistaa, jotta tuotteen öljy- ja vesikerros sekoittuvat keskenään, jolloin tuote aktivoituu. Öljyisen kerroksen tehtävänä on irroittaa silmämeikki samalla kun vesikerros uudistaa ja hoitaa ihoa pehmentämällä ja rauhoittamalla sitä. Lopputuloksesta ei – tuotteen sisältämästä öljystä huolimatta – tule öljyistä, vaan ihosta tulee pehmeä kuin vauvan iho.

Tuotteen viralliset käyttöohjeet kuuluvat näin:

  • käytä silmämeikin puhdistamiseen
  • levitä pumpulilapulle
  • pidä lappua hetki silmän päällä
  • pyyhi pois hellästi

Minä en pitele pumpulilappua silmällä, vaan pyyhin silmämeikin suoraan hellästi pois. Ja vaikka silmissä olisi minkälainen sotamaalaus tahansa, on minulle aina riittänyt yksi pumpulilappu per silmä. Tämä ei aikaisempien tuotteiden kanssa onnistunut koskaan. Ja todettakoon vielä, että käytän vedenkestävää ripsiväriä.

Tuote on silmälääkärien testaama, ja se sopii hyvin myös herkkäsilmäisille sekä piilolinssien käytäjille. Olen myös lukenut, että tuote on voittanut joitain palkintoja, mutta niistä en osaa sen sen enempää sanoa.

Bi-Facil-pullon takana näkyviin jättipulloihin palataan tarkemmin myöhemmin, nekin kuuluvat lemppari ihonhoitotuotteisiini.

Kommentti ilahduttaa aina!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s